Vergelijk 4.331.844 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 7 Plus eerste niet-Pixel met Digital Wellbeing

Nieuws Nokia 7 Plus eerste niet-Pixel met Digital Wellbeing
Door ,

De jaarlijkse Android-update zorgt altijd voor veel ophef in het smartphonelandschap, niet in de laatste plaats vanwege de enorme fragmentatie die bij Android-toestellen terug te vinden is. Gelukkig ben je bij Nokia wel zo goed als verzekerd van updates en nieuwe features voor een paar jaar lang. Zo krijgt de Nokia 7 Plus als eerste niet-Pixel Digital Wellbeing.

Enkele weken voor de officiële release van Android Pie was Digital Wellbeing al de meest begenadigde feature van Google's nieuwe mobiele softwareversie. De techgigant heeft echter nooit duidelijkgemaakt of deze feature exclusief zou zijn voor Pixel-toestellen. Na vandaag weten we gelukkig zeker dat de update niet exclusief is voor Google's smartphones. Ben je in het bezit van een Nokia 7 Plus, dan kun je nu ook al Digital Wellbeing gebruiken op je mobiel.

Nokia 7 Plus Digital Wellbeing

Vroeger lachten we nog om een term als 'smartphoneverslaving', maar vandaag de dag is het helaas een vrij serieuze zaak. Sommige gebruikers, voornamelijk jongeren, zijn tegenwoordig niet meer weg te slaan van hun smartphones. Met Digital Wellbeing krijg je een dashboard dat als het ware jouw digitale leven in kaart brengt. Het vertelt je precies welke apps je die dag hebt gebruikt, hoelang je ermee bezig bent geweest en hoe vaak je ze geopend hebt. Door deze informatie is het de bedoeling dat je wat kritischer gaat kijken naar je smartphonegedrag.

Wil je ook gebruikmaken van Digital Wellbeing op je Nokia 7 Plus, dan dien je wel de nieuwste Android Pie bèta te draaien. Vervolgens ga je naar Google Play en heb je de mogelijkheid om Digital Wellbeing te downloaden in de app-winkel. Eenmaal geïnstalleerd, dan houdt de applicatie zelf alle statistieken bij, net als op de Pixel-toestellen. Net als de Nokia 7 Plus Pie-versie zit ook Digital Wellbeing nog in de bètafase. Er zal waarschijnlijk na verloop van tijd nog het een en ander aangepast of toegevoegd worden.

Ben je in het bezit van een Nokia 7 Plus en heb je Digital Wellbeing al getest? We horen graag wat je ervan vindt!

Nokia 7 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 15,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 17,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 18,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 18,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Alle Nokia 7 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden