Vergelijk 3.222.808 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Presentatie HTC HD7 op 15 september in Londen?

Door ,

Voor volgende week heeft HTC een evenement gepland. Hier zouden best eens de HTC HD7 (of HD3), een HTC Android tablet en de Desire HD gepresenteerd kunnen worden. Het moment waarop en de locatie waar het evenement zal plaatsvinden is eveneens opvallend.

HTC heeft een evenement gepland voor 15 september in Londen en dus draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. Wat gaat daar gebeuren? De geruchten worden gevormd rondom een mogelijke release van drie toestellen.

HTC HD3/HD7?Ten eerste gaat het om de HTC HD3, waarvan een eerste foto (zie links) laatst opdook. Dit toestel moet de opvolger worden van de HTC HD2 en gebruik maken van het nieuwe Windows Phone 7 als besturingssysteem. Over de naam van dit toestel is echter nog wat onenigheid. Ook viel namelijk de naam HTC HD7, met de 7 die verwijst naar het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Dit nieuwe HD-toestel zou een 4,5” AMOLED touchscreen (1280 x 800 pixels) bezitten en daarnaast ook WiFi, een HDMI poort, 8MP camera met LED flitser, HD video opname en een ARM-gebaseerde processor bieden. Het intern geheugen zou 1GB bedragen en de capaciteit van de batterij 1800 mAh.

Ook zou het evenement het podium kunnen zijn voor de aankondiging van de HTC's eerste Android tablet en de HTC Desire met Android 2.2 Froyo. Dit laatste model zou dan de waarschijnlijk de naam Desire HD of Desire Z dragen. Voor meer duidelijkheid moeten we nog even wachten tot volgende week.

Een niet onbelangrijk feit is dat er tijdens dit evenement in Londen nog een evenement in de stad gepland staat uit hetzelfde genre. Nokia heeft namelijk in dezelfde stad en op dezelfde dag een eigen evenement staan: Nokia World. In de Engelse hoofdstad zijn namelijk al vele journalisten aanwezig voor Nokia. Zij kunnen dus met dezelfde moeite even bij HTC langs. Ook kan een aantrekkelijk evenement van HTC het nieuws van Nokia voor een deel overschaduwen. Een slimme keuze voor HTC dus. Wat is marketing toch leuk ;-)

Bron: UnwiredView

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden