Vergelijk 4.331.844 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 7.1 Plus foto’s duiken op

Nieuws Nokia 7.1 Plus foto’s duiken op
Door ,

Met de Nokia 7 Plus heeft de Finse techgigant eerder dit jaar een prima midranger op de markt gezet. Reden genoeg voor moederbedrijf om zo snel mogelijk een opvolger eruit te persen, die hoogstwaarschijnlijk naar de naam Nokia 7.1 Plus luistert. Op het internet zijn afbeeldingen opgedoken van de smartphone.

UPDATEDe Nokia 7.1 Plus is in Nederland gelanceerd als Nokia 8.1.

Nokia staat bepaald niet stil op de smartphonemarkt. Hoewel het officieel vorig jaar pas echt opnieuw van start is gegaan met de verkoop van mobiele telefoons, hebben we dit jaar al veel Nokia X.1 Plus-toestellen voorbij zien komen. Denk aan de Nokia 5.1 Plus en Nokia 6.1 Plus, die overigens allebei niet in Europa te verkrijgen zijn op dit moment. Het ziet ernaar uit dat de Nokia 7.1 Plus binnenkort ook zijn intrede doet met nogal opvallende designkeuzes.

Nokia 7.1 Plus foto's

In onze Nokia 7 Plus review lees je dat we best wel te spreken zijn over het ontwerp. Geen absolute hoogvlieger en niet zo heel bestendig tegen krasjes, maar wel lekker groot en een scherp display. Aan de gelekte afbeeldingen te zien voelde HMD Global de drang om uiterlijke aanpassingen te maken. Zo is er op de plaatjes een nogal flinke inkeping te zien, die naar onze mening nog het meest lijkt op de wijd bekritiseerde en gelekte Google Pixel 3 XL. De relatief dikke rand aan de onderkant is ook niet om over naar huis te schrijven.

nokia 7.1 plus

Kijken we naar de achterkant van de Nokia 7.1 Plus, dan zien we dat er genoeg aanwezig is om positief gestemd te zijn over het apparaat. Zo is er een dubbele camera aanwezig, net als bij de Nokia 7 Plus. Verder is Android One wederom present bij de midranger, wat je verzekert van twee jaar lang maandelijkse (software-)updates en 3 jaar beveiligingsupdates. Ook lijkt er sprake van een deels metalen behuizing, maar dit durven we niet met zekerheid te stellen. Wanneer het toestel officieel uit de doeken wordt gedaan is eveneens onbekend.

(Via)

Nokia 7 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 15,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 17,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 18,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 18,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Alle Nokia 7 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden