Vergelijk 3.500.220 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dit is de Samsung Galaxy A7 (2018) met drie camera’s

Nieuws Dit is de Samsung Galaxy A7 (2018) met drie camera’s
Door ,

De eerste plaatjes zijn opgedoken van de Samsung Galaxy A7 (2018). Daarop is goed te zien dat hij niet één, niet twee, maar drie camera’s achterop heeft. Grote kans dat we volgende maand dit toestel te zien krijgen.

Op donderdag 11 oktober houdt Samsung een persevenement waar het een nieuwe smartphone uit de doeken doet. Het enige dat de Koreaanse smartphoneproducent hierover kwijt wilde, is dat het evenement in het teken staat van camera’s. Zo lazen we op de uitnodiging ‘4x fun’. Aanvankelijk dachten we dat we een mobiele telefoon te zien kregen met twee selfiecamera’s en twee primaire camera’s. Na vandaag moeten we onze mening bijstellen.

Triple camera

Op internet zijn diverse persafbeeldingen opgedoken waarop de Samsung Galaxy A7 (2018) te zien is. Dankzij Belsimpel en GalaxyClub weten we vroegtijdig hoe het volgende toestel van Samsung eruit gaat zien. De renders laten weinig aan de verbeelding over: het is goed te zien dat de middenklasser maar liefst drie camera’s aan de achterkant krijgt. Details over de camera’s zoals de resolutie, grootte van de lensopening, beeldstabilisatie en het type lens (groothoeklens, telefotolens) ontbreken vooralsnog, maar wellicht horen we hier de komende dagen en weken nog meer over.

Tevens is goed te zien dat de Galaxy A7 (2018) een Infinity Display krijgt. Daarbij beslaat het beeldscherm nagenoeg heel de voorzijde en lopen de hoeken rond af. Verder heeft hij aan de onder- en bovenkant dunne, zwarte balken. Het is iets dat we van high-end vlaggenschepen als de Samsung Galaxy S9 en Galaxy Note 9 kennen, maar afgelopen jaar zagen we hetzelfde ontwerp ook bij middenklassers als de Samsung Galaxy A8 (2018). Dankzij de gelekte foto’s weten we dat ook de Galaxy A7 (2018) deze krijgt.

Verder hebben we gehoord dat het toestel, net als de Samsung Galaxy J4 Plus en Samsung Galaxy J6 Plus, een 18,5:9 beeldverhouding krijgt. De vingerafdruksensor vinden we aan de zijkant van het toestel: deze is namelijk in de aan/uitknop verwerkt. Verder hebben we geruchten gehoord over een USB-C aansluiting, een hoofdtelefoonaansluiting, Exynos 7885 processor en 4GB werkgeheugen.

Beschikbaarheid

We weten dat de Samsung Galaxy A7 (2018) in ons land verkocht gaat worden. Het prijskaartje is uiteraard nog onbekend. Wanneer de verkoop precies van start gaat eveneens. Op deze vragen hopen we over een paar weken antwoord te krijgen. We weten in ieder geval dat hij straks verkrijgbaar is in de kleuren zwart en blauw. 

Via

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden