Vergelijk 3.489.903 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple maakt Europese prijzen nieuwe iPhones bekend

Nieuws Apple maakt Europese prijzen nieuwe iPhones bekend
Door , - 1 reactie

Vlak na de onthulling van de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR heeft Apple de verkoopprijzen van haar nieuwste vlaggenschepen onthuld. Begin maar vast met sparen, want ze zijn niet bepaald goedkoop. De duurste uitvoering kost ruim 1.600 euro.

Na vele maanden van speculeren onthulde Apple woensdagavond Nederlandse tijd haar nieuwste aanwinsten: de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Nadat we ze met eigen ogen hadden gezien en hoorden welke upgrades de Amerikaanse smartphonemaker had aangebracht, was de grote vraag welk prijskaartje er aan de toestellen zou hangen. Vlak na de presentatie kregen we het antwoord op deze vraag.

Zoveel kosten de nieuwe iPhones

Om te beginnen heeft Apple van alle drie de modellen drie verschillende varianten uitgebracht. Het verschil tussen deze uitvoeringen zit hem niet in de specificaties, maar in de hoeveelheid opslagcapaciteit die je krijgt. Zo kun je de iPhone XR bestellen met 64GB, 128GB of 256GB intern geheugen. De iPhone XS en iPhone XS Max verschijnen in een uitvoering met 64GB, 256GB of 512GB geheugen.

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: je moet behoorlijk diep in de buidel tasten voor de nieuwste vlaggenschepen, en dan drukken wij ons nog voorzichtig uit. Bij de onthulling van de Razer Phone afgelopen jaar maakte topman Min-Liang Tan een geintje over het prijskaartje van zijn gamingtelefoon. Hij toonde een afbeelding met daarop diverse betaalmethodes. Naast creditcard en PayPal kon je zogenaamd ook een nier doneren. Vervolgens onthulde hij de adviesprijs van 749 euro.

Apple heeft geen gevoel voor humor als het om de verkoopprijs van de nieuwste iPhones gaat. Op de website van de Apple Store zijn de prijskaartjes van de verschillende varianten en modellen te vinden. Het goedkoopste model, de iPhone XR met 64GB geheugen, kost 859 euro. Vind je dat al duur? Ga er dan maar goed voor zitten, want anders val je gegarandeerd achterover van de overige prijzen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Prijzen iPhone XR

  • iPhone XR met 64GB geheugen: 859 euro
  • iPhone XR met 128GB geheugen: 919 euro
  • iPhone XR met 256GB geheugen: 1.029 euro

iPhone XS prijzen

  • iPhone XS met 64GB geheugen: 1.159 euro
  • iPhone XS met 256GB geheugen: 1.329 euro
  • iPhone XS met 512GB geheugen: 1.559 euro

iPhone XS Max prijzen

  • iPhone XS Max met 64GB geheugen: 1.259 euro
  • iPhone XS Max met 256GB geheugen: 1.429 euro
  • iPhone XS Max met 512GB geheugen: 1.659 euro

Beschikbaarheid

Zoals we net al zeiden: mocht je overwegen om een van de drie nieuwe iPhones aan te schaffen, begin dan maar vast met sparen. Veel tijd heb je hier overigens niet voor. De iPhone XS en iPhone XS Max kun je vanaf morgen reserveren. De eerste exemplaren worden een week later aangeboden, namelijk op vrijdag 21 september. De verkoop van de iPhone XR gaat volgende maand pas van start. Vanaf 19 oktober kun je hem als pre-order bestellen, vanaf 26 oktober begint de vrije verkoop. Als je dergelijke bedragen niet in één keer kunt ophoesten, kun je ze natuurlijk ook in combinatie met een abonnement bestellen. Op GSMinfo.nl vind je de beste aanbiedingen op een rij.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden