Vergelijk 4.156.290 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 6T renders: regendrupnotch in beeld

Nieuws OnePlus 6T renders: regendrupnotch in beeld
Door ,

Hoewel het einde van het jaar ongetwijfeld gedomineerd zal worden door de nieuwe iPhones van Apple, zijn er nog genoeg andere toestellen die zeker de moeite waard zijn. Een daarvan is de OnePlus 6T, het nieuwe te verwachten snelheidsmonster. Nieuwe renders laten zien hoe het toestel er met regendrupnotch uitziet.

Eerder dit jaar mochten we de OnePlus 6 al eens grondig onder handen nemen. In onze review valt te lezen dat we bijzonder te spreken zijn over de smartphone, maar zijn er nog wel kleine aandachtspuntjes zoals de accucapaciteit en het mediageluid. Ook kan de vermaledijde inkeping lang niet iedereen bekoren. Zoals elk jaar heeft OnePlus aan het eind van 2018 een kans om de 6 te perfectioneren, ditmaal in de vorm van de OnePlus 6T.

OnePlus 6T renders

Het design van de OnePlus 6T is misschien nog wel belangrijker dan de rest. De OnePlus 6 was immers een prima toestel, en de T-versie is doorgaans een verbetering van de reguliere variant. Het is vooral interessant om te zien hoe OP omgaat met de kritiek op het design. Hoewel het toestel officieel nog niet eens is aangekondigd, hebben we wel diverse geruchten langs zien komen. Zoals elk jaar kijkt OnePlus het design voor haar nieuwe toestel grotendeels af bij zusterbedrijf Oppo. Deze keer kijkt OP naar verluidt af bij de Oppo R17, een smartphone die vooral in het oog springt dankzij de regendrupnotch.

oneplus 6t oneplus 6t oneplus 6t

In onderstaande renders van Phone Arena is te zien hoe OnePlus dit design hoogstwaarschijnlijk overneemt voor de 6T. De grootte van de notch duidt erop dat hoogwaardige sensors voor gezichtsontgrendeling waarschijnlijk niet aanwezig zijn, omdat hier simpelweg geen ruimte voor is. Naast de kleine en estethisch strakkere inkeping valt ook te zien dat er volgens de renders een vingerafdrukscanner achter het scherm geplaatst zal worden. 

Driedubbele cameralens onzeker

De laatste afbeelding in het rijtje laat zien dat er een driedubbele camera aanwezig zou zijn. Deze toevoeging is echter het meest suggestief, aangezien dit gerucht het minst bevestigd is in de veelvoud aan gelekte informatie. Phone Arena baseert de aanwezigheid van de drie cameralenzen op het feit dat de Oppo R17 Pro ook over drie lenzen beschikt, en OnePlus vrijwel altijd features van de duurste Oppo-smartphone overneemt. Het is de verwachting dat we in november officieel kennismaken met de OnePlus 6T.

(Via)

OnePlus 6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 3000 3000 € 23,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 31,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 35,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 10000 € 36,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 41,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2147483647 € 45,50 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden