Vergelijk 4.221.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Voorlopig geen groepsgesprekken met FaceTime

Nieuws Voorlopig geen groepsgesprekken met FaceTime
Door ,

Keek je al uit naar de nieuwe groepsgesprekken feature van FaceTime? Dan hebben we slecht nieuws voor jullie. In de laatste bètaversie van iOS 12 en macOS Mojave is deze optie verwijderd, wat betekent dat deze op een later tijdstip wordt uitgerold.

Eind deze maand zijn alle ogen gericht op Berlijn. De Duitse hoofdstad is dan het Walhalla voor techliefhebbers. Dan vindt namelijk de IFA-beurs plaats, de grootste technologiebeurs van Europa. Uiteraard verwachten we een aantal nieuwe smartphones, dus GSMinfo is van de partij. Een paar weken later zijn de ogen van de internationale pers gericht op de andere kant van de oceaan. Dan presenteert Apple haar nieuwste iPhones. Tegelijkertijd mogen we dan kennis maken met de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem: iOS 12. Deze is wederom verder uitgebouwd en krijgt vele nieuwe features. De belangrijkste daarvan hebben we in het onderstaande artikel voor jullie op een rij gezet.

Alle nieuwe features van iOS 12 op een rij

Alle nieuwe features van iOS 12 op een rij

27 jun 2018 - Apple rolt vanaf vandaag wereldwijd iOS 12 uit. De nieuwste versie van Apple's besturingssysteem heeft tal van nieuwe features. In dit artikel hebben we ze allemaal voor je op een rij gezet.

Uitstel

Eén van de toevoegingen die Apple voor ons in petto heeft, is dat je straks groepsgesprekken kunt voeren met FaceTime. Op dit moment kun je slechts één persoon bellen voor een videogesprek. Wil je meer mensen spreken, bijvoorbeeld om afspraken te maken of plannen op elkaar af te stemmen, dan heb je pech. Niet echt handig en ook behoorlijk achterhaald. Skype en WhatsApp bieden al langer de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijkertijd te chatten.

Met de komst van iOS 12 komt daar verandering in. Apple heeft beloofd dat we straks een groepsgesprek kunnen voeren waar maximaal 32 man aan kunnen deelnemen. Helaas moet het Amerikaanse techbedrijf op deze afspraak terugkomen. Apple heeft de groepsgesprekken uit de nieuwste bètaversie van iOS 12 en macOS Mojave gehaald. Tevens laat het bedrijf weten dat deze feature “later deze herfst” wordt uitgerold.  

Het is niet de eerste keer dat Apple de uitrol van nieuwe functies uitstelt. Afgelopen jaar verscheen iMessage in de iCloud pas acht maanden na de release van iOS 11. iPhone-bezitters konden eveneens pas maanden later aan de slag met AirPlay 2. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen. 

Bron

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden