Vergelijk 3.033.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Techblogger onthult Google Pixel 3 XL in video en foto's

Nieuws Techblogger onthult Google Pixel 3 XL in video en foto's
Door ,

Google zal in het najaar alweer de derde generatie van haar Pixel-lijn presenteren. Er zijn tot nu toe al heel wat geruchten en schimmige foto's gelekt, maar een Russische techblogger had hier genoeg van en zette foto's en een filmpje van de 'echte' Pixel 3 XL live. Duidelijk is dat het toestel qua design niet iedereen zal bekoren.

Enkele weken geleden schreven we al een artikel over renders van de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Dankzij de roekeloosheid van een Oekraiënse techblogger weten we nu echter dat de renders van laatstgenoemde smartphone bijzonder dicht in de buurt zaten. Op onderstaande afbeeldingen zien we een 'Clearly White' Pixel 3 XL terug die weinig meer aan de verbeelding overlaat. De techblogger heeft de content gedeeld op zijn Telegram-kanaal, waarop hij vermeldt dat het om een pre-release-versie gaat.

google pixel 3 xl google pixel 3 xl

Google Pixel 3 XL met notch en stereo speakers

In de verpakking zien we een bedrade koptelefoon en adapter terug, aangezien Google vorig jaar heeft besloten dat de koptelefoonaansluiting niet meer nodig is. De Pixel 3 XL zelf beschikt zoals verwacht over een flinke inkeping aan de bovenkant. De grote verticale notch zal ervoor zorgen dat icoontjes ook uitgerekt op het scherm verschijnen. In tegenstelling tot de iPhone X is er bij de Pixel 3 XL ook een flinke rand aan de onderkant. Hoewel de ingebouwde speakers aan de boven- en onderkant een stereogeluid kunnen bewerkstelligen, zijn de looks niet bepaald om over naar huis te schrijven.

Op een van de foto's zijn ook de specificaties van het toestel terug te vinden. Zo zien we dat er een octacore Qualcomm-chipset (vermoedelijk de Snapdragon 845) aanwezig is met een processorsnelheid van 2,8GHz. Daarnaast is er 4GB aan werkgeheugen beschikbaar. Opmerkelijk, aangezien de eerste Pixel van twee jaar geleden ook al over 4GB RAM beschikte. Het scherm heeft een resolutie van 2960 bij 1440 pixels, waardoor alles er wel lekker scherp uit moet zien. 

Als laatste valt op dat het icoontje van de Google camera een pootafdruk toont, wat wijst op een dogfooding-versie van de applicatie. Google gebruikt deze icoontjes én term voor haar interne tests. Het exemplaar in kwestie lijkt dus van een Google-medewerker te zijn. Of het dierenicoontje ook een verwijzing is naar de verwachte lanceerdatum op dierendag (4 oktober) is, durven we op dit moment niet met zekerheid te stellen.

(Via)

Google Pixel 3 XL beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 31,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 32,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 33,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 39,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 39,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 43,50 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 3 XL aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden