Vergelijk 2.736.196 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android 9 Pie update voor Nokia 7 Plus komt eind deze maand'

Nieuws 'Android 9 Pie update voor Nokia 7 Plus komt eind deze maand'
Door , - 1 reactie

Het zou zomaar kunnen dat de Nokia 7 Plus als eerste een update naar Android 9 Pie krijgt, na de Pixel-toestellen. HMD gaat echter niet alleen de Nokia 7 Plus updaten, ook andere Nokia's zijn binnenkort aan de beurt.

Android 9 Pie is pas net uit en dus vooralsnog alleen te vinden op Google's eigen smartphones. Het lijkt erop dat HMD de race gaat winnen van welke fabrikant er nu als eerste een update naar Pie voor zijn toestel(len) weet uit te brengen. De update naar Android 9 Pie zou voor de Nokia 7 Plus al aan het eind van deze maand beschikbaar zijn, als we de geruchten mogen geloven.

Update onderweg?

Aanleiding voor deze geruchten is een screenshot van een Indiase gebruiker waarin de update lijkt te worden aangeboden. De update is 1100 MB groot en zou dus aan het einde van deze maand beschikbaar moeten worden. Met de update krijgt de Nokia 7 Plus een aantal interessante features mee, die in Android 9 Pie worden geïntroduceerd.

Android 9.0 Pie officieel uit de doeken

Android 9.0 Pie officieel uit de doeken

7 aug 2018 - Het is er eerder dan verwacht, de introductie van de nieuwe versie van Google's Android besturingssysteem. Maar wat zijn de veranderingen en wanneer kun jij de update verwachten?

Overigens zou de Nokia 7 Plus niet de enige gelukkige uit de stal van HMD zijn, als het op updates aankomt. Zo zouden ook de Nokia 8 Sirocco, Nokia 6 (2018), Nokia 5.1, Nokia 3.1 en Nokia 2.1 binnenkort aan de beurt zijn. Dat betekent dus dat het hele recente modellengamma van HMD een update naar Android 9 Pie kan verwachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden