Vergelijk 2.694.165 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Fortnite exclusief voor Galaxy Note 9 en Tab S4'

Nieuws 'Fortnite exclusief voor Galaxy Note 9 en Tab S4'
Door ,

Fortnite is al op een mobiele telefoon te spelen, maar wel zuiver als je een iPhone hebt. Binnenkort is het ook te spelen op Android, maar dan wel een paar heel specifieke Androids.

Fortnite. Ook wel bekend als dat spel dat ervoor zorgt dat de speelpleinen leeg zijn, de straten verlaten en de ogen van pubers vierkant. Tot op heden was er nog geen variant die je op je telefoon kon spelen, zoals bij PUBG wel het geval is, maar daar gaat verandering in komen. Het lijkt er namelijk sterk op dat Fortnite exclusief naar de Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Tab S4 komt.

Exclusief

Fortnite komt dus alleen naar de Galaxy Note 9 en de Tab S4, maar wat betekent dat voor de mensen die een ander toestel hebben? Die moeten naar alle waarschijnlijkheid een maandje wachten; de exclusiviteit zou een maand duren. Daarna zal de app niet in de Google Play Store te vinden zijn, maar via de site van Epic Games te downloaden zijn. Zo wil de ontwikkelaar de commissie van Google van 30 procent op alle apps in de Play Store ontwijken.

Fortnite is overigens nu wel al te spelen op iOS, zolang je een iPhone 6S of nieuwer hebt. Als je een Android hebt, zal je dus nog even moeten wachten. Epic Games belooft dat de Android-versie van de app nog deze zomer uitkomt, dus met een beetje geluk kan je nog Fortnite doen en tegelijkertijd wat zon pakken.

(via)

Samsung Galaxy Note 9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 31,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 35,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy Note 9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden