Vergelijk 3.855.258 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Frozen AR Emoji nu voor Samsung Galaxy S9

Nieuws Frozen AR Emoji nu voor Samsung Galaxy S9
Door ,

Nadat Samsung een deal met Disney heeft gesloten om bekenden Disneyfiguren als AR Emoji te gebruiken, heeft Samsung nu voor de vierde keer nieuwe AR Disneyfiguren geïntroduceerd. De karakters uit Frozen zijn aan het AR Emoji-repertoire toegevoegd.

Wie zegt dat Disney alleen voor kinderen is? Wij bij GSMinfo.nl, en veel Samsung Galaxy S9 gebruikers, zijn het daar in ieder geval niet mee eens. Daarom zijn wij door het dolle heen dat Samsung hun AR Emoji collectie uitgebreid heeft met de karakters van de Disney knaller Frozen. Perfecte timing met deze hittegolf. Tover jouw gezicht om in dat van Anna, Elsa, Olaf of Kristoff.

Frozen Frozen Frozen Frozen Frozen

De Disney-sets zijn te downloaden vanuit Galaxy Apps. Wanneer je de camera van de Galaxy S9 (Plus) opent, kan je via het plusje in de Galaxy Apps komen. Hier kan je de vier geliefde Frozen karakters downloaden. Ook kan je hier, wanneer je deze nog niet hebt, de AR Emoji van Mickey Mouse & Friends, Donald Duck en The Incredibles downloaden. Uren lang plezier met de nieuwe AR-gezichtjes. Samsung zal naar verwachting steeds meer Disneyfiguren aan de AR-familie toevoegen. 

Na The Incredibles, nu ook Katrien en Goofy in Samsungs AR Emoji

Na The Incredibles, nu ook Katrien en Goofy in Samsungs AR Emoji

19 jun 2018 - De hype van ons gezicht digitaal in een ander persoon, dier of vorm veranderen wordt steeds groter. Samsung weet daar goed op in te spelen en heeft een tijd geleden een deal gesloten met Disney. Goofy en Katrien Duck zijn al de derde toevoeging van Disney-figuren aan de AR Emoji-familie en volgens Samsung volgen er nog veel meer.

Update

In juli heeft Samsung ook een beveiligingsupdate uitgebracht voor de Galaxy S9 (plus). Naast wat extra beveiliging zorgt deze update ook voor een verbetering in de AR Emoji. Door de update wordt de gezichtstracking een stuk beter. Dit zorgt er voor dat het toestel jouw gezicht veel realistischer kan omzetten in een AR Emoji. Ondanks dat deze update in juli al uit is gekomen voor veel landen, moeten we er in Nederland nog heel even op wachten. De update komt in augustus beschikbaar voor de Nederlandse S9 (plus) toestellen. Gelukkig kan je zonder de update ook gewoon genieten van de nieuwe Frozen Emoji.

(via)

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd - 5000 € 24,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 31,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 12 mnd onbeperkt 5000 € 53,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 31,50 € 8,00 Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden