Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beeldbellen met groepen in WhatsApp

Nieuws Beeldbellen met groepen in WhatsApp
Door ,

Beeldbellen is gigantisch fantastisch. Daarmee krijg je toch altijd net wat meer gezegd dan met tekst of spraak alleen. Gelukkig kan het vanaf nu ook met meerdere personen tegelijkertijd.

Kun je thuis iets niet vinden maar je weet eigenlijk wel zeker dat je moeder het weet te liggen? Ben je op reis en wil je een vriend laten meegenieten van je omgeving? Dan is beeldbellen natuurlijk een ideale oplossing. Het is ook steeds makkelijker om elkaar te zien zonder dat je samen bent. WhatsApp voegde een tijdje terug het beeldbellen toe aan de app en nu komt daar een volgende stap op. In de app wordt het namelijk mogelijk om met meerdere mensen te beeldbellen.

Het maximumaantal deelnemers aan een videogesprek wordt van één verhoogd naar vier. Dat lijkt ons ook meer dan genoeg. Met vier mensen kun je elkaar nog redelijk volgen, met een man of tien wordt het waarschijnlijk een heel karwei om elkaar te verstaan of je moet om de beurt te spreken. Dan kun je misschien beter gewoon typen wat je te vertellen hebt in een WhatsApp-groepsgesprek.

Whatsapp video

WhatsApp geeft aan dat de videogesprekken, net als alle andere vormen van communicatie via WhatsApp, zijn voorzien van end-to-end-encryptie. Dat wil zeggen dat het beeld van jouw telefoon versleuteld wordt verzonden en pas weer wordt uitgepakt op de telefoon van de ander. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iemand meekijkt of luistert. Tenzij je in de bus een videogesprek aangaat zonder dat je koptelefoon is aangesloten natuurlijk.

Hoe en wanneer?

Om met meerdere mensen een videogesprek te houden begin je eerst met een 1-op-1 videogesprek. In dat gesprek kun je er dan voor kiezen om een nieuwe deelnemer toe te voegen. Zo simpel is het. Deze nieuwe feature van WhatsApp komt, als het goed is, in de volgende update naar zowel Android- als iOS-smartphones.

WhatsApp

App name
 
Communicatie

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Play Store App Store

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden