Vergelijk 2.418.260 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 5 en 5T krijgen OxygenOS-update

Nieuws OnePlus 5 en 5T krijgen OxygenOS-update
Door , - 3 reacties

De 'oudere' toestellen van OnePlus worden niet vergeten. De vorige generatie krijgt vanaf vandaag een software-update, en daar zaten de gebruikers op te wachten.

Met de verkoop van de OnePlus 6 kwam OnePlus officieel Nederland binnen. Sindsdien is er veel gerept over het nieuwste toestel van de Chinese fabrikant. Toch zijn ze bij OnePlus niet zomaar de andere toestellen vergeten. Er komt namelijk een grote update aan voor twee smartphones die inmiddels respectievelijk één jaar en 8 maanden oud zijn.

De OnePlus 5 en de OnePlus 5T draaien, net als alle andere OnePlus-smartphones niet op Android. In plaats daarvan draaien ze op een aangepaste versie daarvan genaamd OxygenOS. Vanaf vandaag komen er dus updates naar zowel de 5 als de 5T waarmee OnePlus aangeeft de 'oudere' smartphones niet te vergeten, aldus OnePlus.

OnePlus 6 review

OnePlus 6 review

23 jun 2018 - OnePlus heeft met de OnePlus 6 de eerste officiële stappen gezet in Nederland. Een flinke stap, maar wat ons betreft een goede. De OnePlus 6 scoort op papier hoge ogen en in deze review gaan we kijken of dat in de praktijk ook het geval is lees je in deze review.

Wat zit er in de update?

De toestellen krijgen een update naar OxygenOS 5.1.4. Deze update neemt een paar belangrijke verbeteringen met zich mee. Bovenal gaat het beveiligingsniveau van de telefoons naar de patch van juli 2018. Verder zal de accu ook langer meegaan. De slaapstand krijgt namelijk een verbeterde optimalisatie waardoor de accu minder wordt aangesproken wanneer de toestellen in de slaapstand staan. Verder wordt de camera iets verbeterd, wordt het mogelijk om met een groep te sms'en en worden er algemene bugs opgelost. Gebruikers van de OP5 en OP5T kunnen dus weer even vooruit.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden