Vergelijk 3.033.549 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple Pay eindelijk naar Nederland'

Nieuws 'Apple Pay eindelijk naar Nederland'
Door ,

Apple Pay maakt het mogelijk om met jouw iPhone of Apple Watch in winkels te betalen zonder het gebruik van een fysieke betaalpas. Deze functie bestaat al wat langer in andere landen maar Nederland behoorde nog niet bij de landen waar dit al mogelijk was. Maar hier komt waarschijnlijk binnenkort verandering in.

Apple is al langer bezig met het uitbreiden van het Apple Pay-rijk naar Europa. Zo kunnen bijvoorbeeld Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk al gebruik maken van deze betaalfunctie. Er zijn nu aanwijzingen dat ook Nederland wordt klaargestoomd voor Apple Pay. 

Apple Pay kun je voor meer dingen gebruiken dan alleen in winkels betalen. Zo is het ook mogelijk om geld te doneren. Dit is nou ook de plek waar de grootste hint werd gegeven. Wanneer een ontwikkelaar deze functie aan zijn website toevoegt en jij hier als donateur gebruik van wilt maken, moet je kiezen voor een taal. Hier staat sinds kort Nederland ook als optie bij. Het zou natuurlijk onlogisch zijn om hier een taal aan toe te voegen waar in de nabije toekomst geen gebruik van gemaakt kan worden.

Apple Pay

Met Apple Pay kunnen gebruikers hun betaalpassen en creditcards toevoegen aan een account. Wanneer je dan bij een kassa staat, hoef je niet meer met je fysieke pas te betalen maar kan je simpelweg je iPhone, Apple Watch of zelfs iPad tegen de pinautomaat houden en kan je via jouw favoriete apparaat betalen. Let wel op dat dit alleen kan bij betaalautomaten die contactloos ondersteunen. 

Contactloos betalen met je smartphone: alles wat je moet weten

Contactloos betalen met je smartphone: alles wat je moet weten

11 jun 2019 - Contactloos betalen kan sinds 2015 in Nederland. Steeds meer mensen maken er gebruik van, maar in praktijk zien we ook een grote groep die sceptisch is over deze relatief nieuwe betaalmethode. Een goede gelegenheid om dit onderwerp eens kritisch tegen het licht te houden en alle ins en outs te bespreken.

Mobiel betalen 

De toekomst brengt mooie dingen met zich mee, maar voor Android gebruikers kunnen al jaren betalen met hun smartphone. Bijna alle banken in Nederland hebben inmiddels al een eigen vergelijkbare functie. Via Google Play zijn deze apps te downloaden en de werking is vergelijkbaar met Apple Pay. De betalingen worden gedaan door middel van NFC. Dit zorgt er voor dat je telefoon kan verbinden en data kan overbrengen met apparaten die het (bijna) aanraakt. Ideaal voor mensen die altijd hun portemonnee vergeten zijn als ze in de winkel staan.

(via)

Apple iPhone X beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 57,50 € 10,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 66,00 € 13,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 15,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 313,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 47,50 € 168,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 48,00 € 257,00 Bekijken
Alle Apple iPhone X aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden