Vergelijk 3.443.771 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hi introduceert Hi Online abonnementen

Door , - 1 reactie

De provider Hi van het KPN netwerk heeft tien nieuwe abonnementen beschikbaar gesteld die alleen online aan te vragen zijn.

Ook de oude Hi abonnementen blijven gewoon bestaan, maar speciaal voor de online bezoekers introduceert Hi de 'Online' reeks.

Het verschil met de standaard Hi abonnementen zit hem in de maandprijs en de kosten per minuut. Een normale Hi € 15 bundel kost 15 euro per maand, een Hi Online 15 bundel kost € 13,95 per maand. De kosten per minuut of sms zijn ook lager binnen een Online bundel waardoor je dus meer kunt bellen voor minder geld!

Tegenover de lagere kosten, kan het beltegoed in een Hi Online bundel maar 1 maand worden bewaard, bij een normaal abonnement van Hi blijft je beltegoed 2 maanden geldig. Ook betaal je per minuut, en niet per seconde. Dit betekend dat wanneer je 2 minuten en 1 seconden hebt gebeld, je 3 minuten betaald.

De volgende bundels zijn beschikbaar binnen de Hi Online serie:


Hi SMS'jes verdubbelen

Voor ieder Hi (Online) abonnement geldt dat het aantal sms'jes in je bundel verdubbeld kan worden. Is je Hi abonnement vóór 30 jui 2008 aangeschaft of verlengd, dan is de verdubbeling van je SMS'jes automatisch aangezet. In alle andere gevallen kun je als Hi abonnementhouder de volgende stappen doorlopen:

  • sms DUBBEL AAN naar 1266
  • Hi stuurt jou een berichtje om aan te geven of jou SMS aangekomen is.
  • Als het verdubbelen van je SMS'jes is geactiveerd krijg je nog een bevestiging van Hi

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden