Vergelijk 2.957.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android One voor Xiaomi Mi A2 bevestigd

Nieuws Android One voor Xiaomi Mi A2 bevestigd
Door ,

Goede goedkope smartphones komen we steeds vaker tegen. Doorgaans zijn ze echter voorzien van wat oudere versies van Android. Toch kunnen ze ook up-to-date zijn.

De Xiaomi Mi A1 was een succesverhaal voor het Chinese bedrijf. Het toestel werd geplaatst in het Android One-programma en dat wil zeggen dat het toestel gedurende een lange periode vlot wordt voorzien van nieuwe Android-upgrades. Gecombineerd met een lage prijs levert dat een zeer interessant toestel op. Nu komt de opvolger er aan en ook dat lijkt een succes te gaan worden.

De opvolger van de Xiaomi Mi A1 wordt de Xiaomi Mi A2, hoe kan het ook anders. Waar de specificaties van de A1 al niet teleurstelden zal de A2 daar nog een schepje bovenop doen. Het toestel wordt uitgerust met een Snapdragon 660, 4GB werkgeheugen en een 5.99 inch FHD+-beeldscherm. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en de camera's achterop vormen een 12- en 20-megapixelcombo met Sony sensoren. Daarbovenop heeft Xiaomi nu met een tweet bevestigd dat ook de Mi A2 aan het Android One programma zal deelnemen.

Xiaomi vindt zijn weg naar de Europese markt

Xiaomi vindt zijn weg naar de Europese markt

28 okt 2016 - Xiaomi start met de smartphone verkoop in Polen. De Chinese Smartphonefabrikant heeft in Polen een eerste verkooppunt geopend. Dankzij deze ontwikkeling kunnen Polen die gebruik maken van Xiaomi's toestellen hun smartphone nu laten repareren. Of de toestellen hun weg weten te vinden naar Nederland moet nog blijken.

Mi A2

De Xiaomi toestellen komen in steeds grotere aantallen naar Europa. Het bedrijf zal waarschijnlijk meerdere versies op de markt brengen met verschillende hoeveelheden werkgeheugen (4GB of 6GB) en verschillende hoeveelheden opslaggeheugen. Dat kan uiteenlopen van 32GB en 128GB opslaggeheugen. De prijzen die hierbij horen zijn nog niet bekend maar het gerucht gaat dat de toestellen tussen de 300 en 400 euro gaan kosten.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden