Vergelijk 3.580.627 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

WhatsApp notificaties krijgen handige nieuwe feature

Nieuws WhatsApp notificaties krijgen handige nieuwe feature
Door ,

WhatsApp is de afgelopen jaren een stuk slimmer geworden. Zo ook met haar notificaties, waar je tegenwoordig nu al op kunt reageren zonder WhatsApp te hoeven openen. Binnenkort wordt daar nóg een handige functie aan toegevoegd.

WhatsApp is nog lang niet klaar met slimme features toevoegen aan haar applicatie, zo blijkt uit informatie afkomstig van WABetaInfo. De nieuwste geruchten zijn dat er een 'markeren als gelezen' snelkoppeling wordt toegevoegd aan de notificatie bij inkomende berichten. Wanneer je een bericht via WhatsApp ontvangt en je leest het bericht op het snelmenuscherm, dan heb je de mogelijkheid om snel te reageren via het knopje 'beantwoorden'. Hier komt binnenkort dus 'markeren als gelezen' naast te staan.

Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp

Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp

17 jan 2019 - Het is anno 2019 bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken. In dit artikel laat GSMinfo.nl je zes spotgoedkope smartphones zien die uitstekend geschikt zijn als WhatsApp-telefoon.

WhatsApp berichten snel markeren als gelezen

In plaats van inhoudelijk in te gaan op het ontvangen bericht en snel een reactie op te sturen, is het binnenkort dus ook mogelijk om enkel aan te geven dat je het bericht gelezen hebt. Hierdoor heb jij geen last meer van een overbodige notificatie in je snelmenu, en wordt de verzender van het oorspronkelijke bericht getrakteerd op de inmiddels vrij beruchte blauwe vinkjes, mits hij of zij de leesverificatie aan heeft staan natuurlijk.

whatsapp

Naast de blauwe vinkjes is er ook een speciale mute-knop gespot. Hiermee kun je in het snelmenu meldingen van een contact of groepschat dempen, zonder dat je hiervoor WhatsApp hoeft te opneen. Hoewel deze feature nog niet aanwezig is in de meest recente bètaversie van WhatsApp in de Play Store, is het wel de verwachting dat dit in de aankomende weken toegevoegd zal worden. Natuurlijk is deze feature niet zo interessant als het videobellen in groepen bijvoorbeeld, maar alle vernieuwingen zijn welkom.

WhatsApp

App name
 
Communicatie

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Play Store App Store

(Via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden