Vergelijk 3.580.627 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 2 gebruikers klagen over fataal cameraprobleem

Nieuws Google Pixel 2 gebruikers klagen over fataal cameraprobleem
Door ,

De release van de tweede generatie Pixel-smartphones is vorig jaar niet geheel vlekkeloos verlopen. Aangezien de lancering inmiddels alweer een half jaar achter ons ligt, zou je ervan mogen uitgaan dat alle grote fouten opgelost zijn. Het tegendeel blijkt echter waar, want gebruikers klagen nog steeds over een cameraprobleem.

Dat de nieuwe Pixel 2-toestellen in staat zijn om fantastische foto's te maken, heb je al kunnen lezen in onze review een paar maanden geleden. Helaas heeft niet elke Pixel 2-gebruiker een fantastische ervaring met de camera. Al sinds de lancering zijn er diverse problemen gemeld, zo ook met het openen van de camera-applicatie. Bij enkele gebruikers weigert de app om op te starten. Wanneer je tikt op de applicatie, dan staat er alleen 'Fatal camera error', waarna je weer terugkeert naar je homescherm.

Google Pixel 2 cameraprobleem

Google's oplossing voor dit probleem is om het cachegeheugen van de applicatie te wissen, het toestel opnieuw op te starten en een nieuwe poging te wagen. Werkt deze aanpak niet, dan verzoekt het bedrijf gebruikers om de vliegtuigmodus in te schakelen. Dit alles wekt de interesse dat het enigszins te maken zou kunnen hebben met connectiviteit. Helaas voor enkele gebruikers werkt geen van de opgegeven methoden om het cameraprobleem op te lossen. 

Google Pixel 2 XL review

Google Pixel 2 XL review

14 apr 2018 - De Google Pixel 2 XL is het paradepaardje van de zoekmachinegigant. Naast een groot scherm biedt hij ook een uniek design, krachtige componenten en een topcamera. Kan hij zich ook meten met de nieuwste generatie grote jongens? Dat is de vraag die centraal staat in deze review.

Bij sommige gebruikers is het wel mogelijk om gebruik te maken van de frontcamera via apps van derden, zoals Snapchat. Wanneer er echter geprobeerd wordt om over te schakelen naar de camera aan de achterkant, verschijnt er enkel een zwart beeld. Er is gelukkig hoop, want Google bevestigt eindelijk dat het team op de hoogte is van het probleem. Volgens Phone Arena zouden er zelfs smartphones met dit gedrag vervangen worden. Of dit ook echt nodig is, wordt naar verluidt per geval bekeken. Een officiële patch voor dit probleem laat vooralsnog op zich wachten.

(Via)

Google Pixel 2 XL beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 25,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 34,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 35,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 36,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 42,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 2 XL aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden