Vergelijk 3.230.103 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Renders tonen Google Pixel 3 en Pixel 3 XL in vol ornaat

Nieuws Renders tonen Google Pixel 3 en Pixel 3 XL in vol ornaat
Door ,

Waar de oorspronkelijke Pixel-toestellen op hun grootte na niet van elkaar te onderscheiden waren, zo anders is dit bij de tweede generatie. De derde generatie lijkt deze trend te gaan volgen. Bij de nieuwe Pixels is de keuze aan jou om wel of geen toestel met een notch te kiezen.

De release van de tweede generatie Pixel-toestellen is verre van vlekkeloos verlopen voor Google. Zo was er kritiek op het 'verouderde' design van de reguliere variant, en was het scherm van de Pixel 2 XL zeker niet om over naar huis te schrijven. Daarnaast had het OLED-scherm van de 2 XL een vreemde blauwe gloed, iets wat zeker niet goed te praten valt voor de prijs. Mede hierdoor zijn de verwachtingen voor Google's revanche met de Pixel 3 en Pixel 3 XL hooggespannen. 

Google Pixel 3 & Pixel 3 XL renders

De bekende 'leaker' OnLeaks geeft ons een inkijkje in wat we mogen verwachten van de twee smartphones die de meest pure ervaring van Android met zich moeten meebrengen. Hoewel de renders niet officieel van Google afkomstig zijn, is de informatie voor de totstandkoming van de renders gebaseerd op betrouwbare bronnen. Daarnaast zitten de renders van OnLeaks vaak bijzonder dicht bij het uiteindelijke ontwerp, waardoor dit de meest accurate kijk op de twee toestellen tot nu toe zal zijn.

google pixel 3 google pixel 3 xl

Wanneer we onze blik richten op de Pixel generatie 3, valt ons op dat de achterkant van de smartphone in veel opzichten gelijk blijft aan de vorige Pixels. Zo is er wederom een kleurverschil aanwezig tussen de boven- en onderkant van het toestel en vertikt Google het om twee cameralenzen te plaatsen. Het enige wat nog niet zeker is, is het materiaal dat Google gebruikt voor de Pixel 3. Het lijkt glas of metaal te worden. Aan de voorkant van de reguliere Pixel 3 vinden we een 5,4 inch scherm terug met een beeldratio van 18:9. De randen zijn flink gekrompen, maar lijken relatief nog steeds wat aan de grote kant. Dit lijkt te komen door de stereo speakers op het toestel.

Kijken we naar de Pixel 3 XL, dan zien we dat de notch-trend zeker niet Google is voorbijgegaan. Waar het bij de Pixel 2 al bij de iPhone 7 had afgekeken om de koptelefoonaansluiting te verwijderen, is het niet vreemd om te stellen dat de inkeping alleen op de Pixel 3 XL aanwezig is vanwege de iPhone X en de vele Android-kopieën die deze trend volgden. Het scherm beschikt over een beeldratio van 19:9 en is 6,2 inch groot. Ook hier is er een speaker present op de boven- en onderkant.

google pixel 3 google pixel 3 

Verder valt op dat het simkaartslot terug te vinden is aan de onderkant, vlak naast de USB-C poort. Net als bij voorgaande Pixel-toestellen zijn de knoppen aan de zijkanten op dezelfde plekken terug te vinden; de aan/uit-knop en volumeregelaar vind je terug aan de rechterkant. De uniek gekleurde knoppen lijken een blijvertje te zijn. Volgt de derde generatie Pixel-toestellen het voorbeeld van zijn voorgangers, dan kunnen we een release verwachten rond begin oktober.

(Via)

Google Pixel 3 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 29,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 34,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 3 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden