Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple stelt bèta-versie iOS 12 beschikbaar voor publiek

Nieuws Apple stelt bèta-versie iOS 12 beschikbaar voor publiek
Door ,

Later dit jaar komt de officiële update naar iOS 12 beschikbaar. Voor mensen die niet kunnen wachten tot later dit jaar is vanaf vandaag de bèta-versie beschikbaar gesteld voor consumenten.

Apple is al een tijdje bezig met de nieuwste iOS-versie. De update is nu dusver klaar dat hij als bèta-versie kan worden uitgegeven. Bèta-versies zijn nog niet volledig af en kunnen hierdoor nog foutjes en andere kinderziektes bevatten. Het downloaden van de bèta-versie is dan ook op eigen risico. Je kunt je aanmelden voor de bèta-versie via de website van Apple. Apple raad wel aan om van tevoren even een back-up van je toestel te maken. iOS 12 brengt een hoop nieuwe ontwikkelingen met zich mee, hieronder noemen we er een aantal. 

iOS 12 verbetert levensreddende software

iOS 12 verbetert levensreddende software

18 jun 2018 - Snelle hulp bij noodsituaties is enorm belangrijk. In ernstige noodgevallen kunnen een aantal minuten het verschil tussen leven en dood betekenen. Apple slaat hierom de handen ineen met RapidSOS om de next generation 911-software in de iOS 12 update te verwerken.

Kersverse iOS 12 ontwikkelingen

De update naar iOS 12 zal uitkomen voor alle toestellen die momenteel op iOS 11 draaien. De update werd al aangekondigd op het Worldwide Developers Conference eerder deze maand. Hier gaf Apple ook al een indruk over welke nieuwe ontwikkelingen we in iOS 12 kunnen verwachten. Zo is het nu (eindelijk) mogelijk om app-notificaties te groeperen in het startscherm. Zo heb je niet al je 20 WhatsApp-berichtjes los in je scherm staan maar krijg je gewoon een algemene melding die aangeeft dat je 20 ongelezen WhatsApp-berichtjes hebt.  

iOS 12: Weer een tikje beter

iOS 12: Weer een tikje beter

5 jun 2018 - Gisteren heeft Apple in San José het Worldwide Developers Conference (WWDC) gehouden. In tegenstelling tot eerdere jaren zijn er geen smartphones of andere hardware verschenen. Dit jaar ging het echt om de ontwikkelaars.

 

Ook komt Apple nu met een feature waardoor je beter inzicht krijgt in jouw smartphonegebruik. Je kan niet alleen zien hoelang je per dag op je telefoon zit, maar ook hoelang je specifieke apps gebruikt. Mocht je jezelf dan nogsteeds niet vertrouwen met het minderen van je smartphonegebruik, is het mogelijk om een tijdlimiet in te stellen. Ouders krijgen zelfs nog een extra functie. Het is na de update ook mogelijk om een limiet op het appgebruik van je kinderen in te stellen. Ook kun je als ouder bepaalde apps of zelfs de hele telefoon na bedtijd te blokkeren. 

Daarbij heeft Apple de Niet Storen-functie een goede opkikker gegeven. Je kan nu een eindtijd voor Niet Storen instellen. Het is ook mogelijk om Niet Storen voor een bepaalde locatie te gebruiken. Wanneer je de locatie verlaat gaat je iPhone automatisch weer over op jouw standaard instellingen. Zo kan je nooit vergeten om je Niet Storen na een vergadering weer uit te zetten. 

Oudere toestellen

Deze update is niet alleen voor de fanatieke smartphonegebruiker, maar ook voor mensen die juist wat langer met hun oudere toestellen willen doen. iOS 12 zorgt voor meer snelheid in oudere toestellen. Dit geeft Apple een ander imago dan in de periode toen uitkwam dat Apple bewust oudere iPhones trager maakt. Het snelheidsverschil is niet zozeer zichtbaar in de nieuwste toestellen, maar is met name gericht op de oudere toestellen. 

Apple aangeklaagd voor bewust verminderen prestaties iPhone

Apple aangeklaagd voor bewust verminderen prestaties iPhone

22 dec 2017 - Nadat Apple heeft toegegeven de prestaties van hun eigen smartphones bewust te verminderen om zo de problemen rondom de accu's te omzeilen, zijn er nu meerdere aanklachten tegen dit miljoenenbedrijf.

Extra's iPhone X 

IPhone X gebruikers krijgen ook een leuke extra. iOS 12 brengt namelijk Memoji met zich mee. Dit is de mogelijkheid om een Animoji aan te passen naar jouw eigen stijl. Zo kun je nu zelf kiezen welke haar- of oogkleur je wilt, wel of geen sproetjes, brillen, hoedjes, petjes, de keuze is volledig aan jou. Ook zijn er allemaal nieuwe effecten mogelijk. Zo kan je Animoji na de update bijvoorbeeld zijn tong uitsteken. 

(via)

Apple iPhone X beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 36,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 38,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 45,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd onbeperkt 6000 € 49,50 € 17,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 6000 6000 € 36,50 € 24,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone X aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden