Vergelijk 2.828.702 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vier Nokia toestellen krijgen Face Unlock na update

Nieuws Vier Nokia toestellen krijgen Face Unlock na update
Door ,

Nokia heeft bevestigd dat er binnenkort een nieuwe update uitkomt voor vier recente Nokia-toestellen. De update zal onder andere de optie 'Face Unlock' met zich meebrengen. Een specifieke datum voor de update is niet bekend.

Bijna alle topklasse-smartphones komen tegenwoordig op de markt met iets van gezichtsherkenning om je toestel mee te ontgrendelen. Ondanks de huidige populariteit deelt niet iedereen de mening dat Face Unlock de beste manier is. Het ontgrendelen met je gezicht is niet altijd even effectief en betrouwbaar als een vingerafdrukscanner. Sommige Face Unlock-scanners zijn met foto's voor de gek te houden of werken gewoon niet zo snel. Toch willen steeds meer mensen Face Unlock op hun smartphone. Je hoeft namelijk geen handelingen uit te voeren om toch je scherm te ontgrendelen. Als extra mogelijkheid is het dus best wel handig.

Nokia

Mensen die niet houden van teveel poespas en gewoon een goede, functionele, doet wat het belooft smartphone willen, zitten bij Nokia erg goed. Daarbij zorgt Nokia voor snelle updates voor hun toestellen. Dit allemaal in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat Nokia zo poespas-vrij is, vindt je vaak geen technologie in hun toestellen waar ze zelf niet in geloven. Ze gaan niet zomaar mee met iets omdat de rest van de groep dat ook zo doet. 

Nokia gelooft dus sinds kort in Face Unlock want er komen voor vier toestellen een nieuwe update. De Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, Nokia 6 (2018) en Nokia 7 Plus krijgen in de komende maanden de update die Face Unlock ondersteunt. Dit bevestigt Nokia in een reactie op Twitter. Wanneer de update precies komt weten we niet. Volgens het Twitterbericht zal de update in aankomende maanden uitrollen. 

(via)

Nokia 8 Sirocco beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 38,50 € 0,- Bekijken
Alle Nokia 8 Sirocco aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden