Vergelijk 2.025.414 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste foto's van een randloze Galaxy S10

Nieuws Eerste foto's van een randloze Galaxy S10
Door ,

Er zijn foto's opgedoken van een randloos toestel wat best wel eens de Samsung Galaxy S10 kan zijn. De foto's verschenen gister op twitter.

De verkoop van de Samsung Galaxy S9 liep niet zo spetterend als dat de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant had gehoopt. Ondanks dat het een zeer goed toestel is, was de prijs bij de start gewoon te hoog. Nu, een aantal maanden verder zien we dat de prijs al is gedaald van 899,- euro naar een acceptabele 599,-. Het design van de S9 had dan ook niet heel veel meer te bieden dan het ontwerp van de Galaxy S8. Samsung moet dus bij hun volgende iteratie wel een beetje hun best gaan doen om hun klanten iets nieuws te geven om naar te kijken.

Samsung Galaxy S9 review

Samsung Galaxy S9 review

18 apr 2018 - Volgens velen moet de Samsung Galaxy S9 het beste Android-toestel van 2018 worden, en dan zijn we nog niet eens op de helft van het jaar! Daar wilden we natuurlijk meer van weten. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de Galaxy S9 om zelf eens te kijken hoe goed dat ding dan wel niet is.

Nieuw Design

Op de Twitter van een bekende tipster is een foto verschenen van een bijna randloos toestel. Onder de foto staat de tekst: 'This may be a design beyond.' Er staat dus niet letterlijk dat het gaat om de Galaxy S10. De reden dat wij allemaal denken dat het wel om de S10 gaat is als volgt. 'Beyond' wordt al een tijdje als codewoord voor de Galaxy S10 gebruikt. Toeval? Wij denken dus van niet.

Wat ons bij dit toestel natuurlijk als eerste opvalt (of juist niet opvalt) zijn de randen. Die zijn er namelijk bijna niet. Van Samsung zijn we natuurlijk al dunne randen aan de zijkanten gewend door de gebogen 'Edge'-schermen wat nu erg kenmerkend is voor een Samsung toestel. In tegenstelling tot de voorgangers, zijn nu de randen boven en onder een flink stuk smaller. Zo dun zelfs dat er geen camera, luidspreker of andere sensoren in te vinden zijn.

Alles in het scherm?

Een randloos scherm brengt niet alleen enthousiasme, maar ook vragen. Waar zijn alle sensoren? Op welke plek zit de selfiecamera? Waar is de luidspeaker verstopt? Wij zijn niet de enige die zich dit afvragen want op internet circuleren al een aantal goede theorieën. Een van de mogelijkheden is dat Samsung dezelfde kant op gaat als de Oppo , waarbij er een gedeelte van de bovenkant omhoog komt wanneer je de camera wilt gebruiken. Wanneer je de camera niet meer nodig hebt wordt deze netjes weer terug verstopt in het toestel.

Een andere theorie die gedeeld wordt is dat alle sensoren, inclusief de camera achter het scherm verstopt zit. Als dat het geval is, zou dat een van de eerste toestellen zijn waarbij dat zo is. Wat volgens geruchten nog meer onder het scherm zou zitten is de vingerafdrukscanner. Dat zou betekenen dat de Galaxy S10 de eerste Samsung-smartphone is met een vingerafdrukscanner in het scherm. Tegelijkertijd hoor je ook weer dat de vingerafdruk pas bij de Note 10 geïntroduceerd wordt. Tot de officiële aankondiging kunnen we dus alleen maar fantaseren, hopen, roddelen en discussiëren over al deze theorieën.

Aankondiging

Wat ons betreft zijn dit allemaal geruchten die waar mogen zijn. Het probleem met geruchten is alleen dat het geruchten zijn. We weten dus niet zeker of het hier echt om de Samsung Galaxy S10 gaat tot  het toestel officieel aangekondigd is. Als alles volgens de planning gaat kunnen we de S10 rond januari 2019 verwachten. Dat is eerder dan we van Samsung gewend zijn. Waarschijnlijk wilt Samsung de tegenvallende verkoopcijfers van de Galaxy S9 zo snel mogelijk achter zich laten en bewijzen dat ze nog steeds bij de top behoren.

(via)

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 26,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden