Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC T8788 duikt op

Door ,

De HTC T8788 is een bijzonder toestel met een uitschuifbare speaker. De smartphone is zojuist gespot op het web en gaat zich vermoedelijk richten op het afspelen van muziek en film. Ook noemenswaardig is het besturingssysteem; dit is namelijk Windows Phone 7.

HTC kwam de laatste tijd vooral in het nieuws met haar hoogwaardige Android-smartphones. Vandaag dook er echter een nieuw Windows Phone 7 toestel op. Deze smartphone heeft T8788 als typenummer maar de verwachting is dat het model weer een prachtige naam als 'Desire' of 'Legend' krijgt. Het zou ook zomaar kunnen dat dit de HTC HD3 wordt.

Zoals op de afbeelding is te zien, beschikt de T8788 over een uitschuifbare luidspreker. Deze moet er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat deze HTC zich uitstekend leent voor het afspelen van verschillende media als films en muziek. Dit betekent overigens wel dat er geen QWERTY-toetsenbord aanwezig is.

De overige specificaties zijn nog niet duidelijk. Deze zullen binnenkort wereldkundig worden gemaakt. Voorlopig blijft het dus afwachten tot het moment dat HTC de tijd rijp acht om het toestel aan te kondigen.

HTC T8788

Bron: engadget

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden