Vergelijk 2.843.987 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Na The Incredibles, nu ook Katrien en Goofy in Samsungs AR Emoji

Nieuws Na The Incredibles, nu ook Katrien en Goofy in Samsungs AR Emoji
Door ,

De hype van ons gezicht digitaal in een ander persoon, dier of vorm veranderen wordt steeds groter. Samsung weet daar goed op in te spelen en heeft een tijd geleden een deal gesloten met Disney. Goofy en Katrien Duck zijn al de derde toevoeging van Disney-figuren aan de AR Emoji-familie en volgens Samsung volgen er nog veel meer.

Met de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus introduceerde Samsung voor het eerst de AR Emoji. Iets wat veel lijkt op Apple's Animoji. Ondanks dat er geruchten gingen over het feit dat Samsung de fuctie van Apple gekopieerd zou hebben, zegt Samsung dat hun AR Emoji niet hetzelfde is als Apple's Animoji. Volgens Samsung gebruiken zij een hele andere techniek dan Apple waardoor het niet gekopieerd is.

Disneymoji

De deal begon met de toevoeging van Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck. Hierbij kregen Samsung Galaxy S9-eigenaren de kans om zichzelf digitaal in een van deze beroemde Disney-karakters te veranderen door middel van AR Emoji. Vorige maand is dit trio aangevuld met The Incredibles familie. Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash, Jack-Jack en Frozone zijn ook allemaal al in de AR Emoji-app te vinden. Gelukkig kunnen we nooit genoeg krijgen van Disney AR Emoji en heeft Samsung er zojuist weer twee karakters aan de collectie toegevoegd.

goofy-en-daisy

Katrien Duck en Goofy zijn nu in een update ook toegevoegd aan het Mickey Mouse & Friends-pakketje. Toen Samsung voor het eerste kwam met de Disney AR Emoji, gaf het bedrijf al aan dat we in de loop van dit jaar veel meer Disney-figuren in Samsung's AR-functie kunnen verwachten. Welke figuren er als eerste op de planning staan bij Samsung weten we nog niet, maar we wachten met smart. Welk Disney-figuur zou jij zeker willen zien in Samsungs AR Emoji? Laat het ons hieronder in de reacties weten. 

(via)

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 25,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 39,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden