Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 3 XL duikt op uit het niets

Nieuws Google Pixel 3 XL duikt op uit het niets
Door ,

De Google Pixel 3 XL laat zijn gezicht zien. Op de foto’s is goed te zien wat we al eerder hoorden, namelijk dat het scherm van het aanstaande vlaggenschip van de zoekmachinegigant een notch heeft. Achterop zien we nog altijd maar één camera.

De foto’s zijn te vinden op de website van XDA-Developers. Voordat je direct heel enthousiast raakt, raden we aan om het nieuws met een gezonde dosis wantrouwen tot je te nemen. We hebben geen idee wie of wat de bron is van de gelekte foto’s. Desalniettemin krijgen we nu wel een aardige indruk welke koers Google lijkt in te slaan met haar paradepaardje.

Het is de eerste keer dat we de Google Pixel 3 XL op deze manier voorbij zien komen. Afgelopen week verscheen er een foto van de screenprotector van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL online. Daarop zagen we dat het laatste genoemde toestel een notch of inham heeft aan de bovenkant van het beeldscherm. Zijn kleine broer heeft net als de Samsung Galaxy S9 onder- en bovenin een zwarte balk lopen om de selfiecamera, het oorstuk, de speaker en lichtsensoren kwijt te kunnen.

Eén camera

Op de foto’s die donderdagavond naar buiten zijn gebracht is alleen de Google Pixel 3 XL te zien. Daarop wordt opnieuw bevestigd dat het vlaggenschip een notch krijgt. Onderin zien we een grote speaker, maar hoogstwaarschijnlijk dient het oorstuk als tweede speaker. Daarmee is deze wel een stuk kleiner dan op de Google Pixel 2 XL. Links en rechts van het oorstuk zien we een camera. Het zou de eerste keer zijn dat het vlaggenschip van Google met een dual-camerasysteem is uitgerust. Ook zien we de eerste specs voorbijkomen van de Pixel 3 XL. Op het beeldscherm is te lezen dat het toestel met 4GB LPDDR4X werkgeheugen en 128GB intern geheugen wordt geleverd.

Google Pixel 3 XL XDA Developers

Voor het eerst zien we een foto van de achterkant van de Pixel 3 XL. Daaruit kunnen we opmaken dat het toestel hetzelfde design krijgt als de huidige generatie vlaggenschepen. Dat betekent dat de bovenkant met een glazen plaat wordt afgedekt en de onderkant en het frame van aluminium zijn gemaakt. Vlak onder de glazen plaat vinden we de vingerafdruksensor. Terwijl vrijwel alle moderne vlaggenschepen twee of soms zelfs drie camera’s aan de achterkant hebben, houdt Google het bij één. Dankzij de camerasoftware kun je dan toch portretfoto’s met bokeh-effect schieten.

Het duurt nog wel even voordat we de nieuwste telefoons van Google te zien krijgen. Het internetbedrijf houdt waarschijnlijk begin oktober haar tweede grote, jaarlijkse evenement: Made By Google. Daar onthulde Google afgelopen jaar de Pixel 2 en Pixel 2 XL. Qua prijskaartje moet je naar verwachting straks rond de 1.000 euro betalen. Begin dus maar alvast met sparen.

De omslagfoto is een conceptfoto van de Google Pixel 3 XL en is gemaakt door @PhoneDesigner.

(Bron)

Google Pixel 3 XL beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 34,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 5000 € 35,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 37,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 41,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 49,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 31,00 € 36,00 Bekijken
Alle Google Pixel 3 XL aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden