Vergelijk 4.331.844 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo Z5 gepresenteerd zonder 4TB opslaggeheugen

Nieuws Lenovo Z5 gepresenteerd zonder 4TB opslaggeheugen
Door ,

Lenovo heeft in China een nieuwe smartphone gepresenteerd, de Lenovo Z5. Vooraf werd er veel geroddeld over deze smartphone. 4TB opslaggeheugen, de voorkant gevuld met niets dan beeldscherm, en een gigantische accu. Maar hoeveel is daarvan terecht gekomen?

Niet bijster veel zo blijkt. Er werd door een manager binnen Lenovo vanalles aan geruchten de wereld in geholpen en er blijkt uiteindelijk maar weinig van te kloppen. In plaats van de gigantische 4TB opslaggeheugen is de Lenovo Z5 uitgerust met 128GB. Dat is zeker niet weinig, maar wel een schrale troost voor mensen die graag 4TB in hun smartphone wilden. Daarnaast gaven de eerste schetsen aan dat het toestel aan de voorkant volledig zou worden bedekt door het beeldscherm. Maar ook dat blijkt niet helemaal te kloppen.

Ondanks dat er weinig anders dan schermoppervlak aan de voorkant te vinden is, zit er wel een notch boven in het scherm. Ook aan de onderkant van het scherm zit nog een zwarte balk. Het is dus niet gelukt om die geruchten te bevestigen. Tot slot liep er een gerucht dat de Lenovo Z5 maar liefst 45 dagen standby zou kunnen staan. Dat zou betekenen dat er een reusachtige accu in het toeste zou zitten, ook dat is helaas niet gelukt. In het toestel komt een accu met een capaciteit van 3300 mAh, dat is niet weinig maar 45 dagen gaat de smartphone nooit van zijn leven volhouden.

Komt er een smartphone met 4TB opslaggeheugen?

Komt er een smartphone met 4TB opslaggeheugen?

19 mei 2018 - Dat lijkt misschien wat buitensporig, maar is dat wel zo een gek idee? GSMinfo bekijkt hoe buitenaards 4TB opslaggeheugen nou eigenlijk is, en waarom dat niet zo is.

Prijs en beschikbaarheid

Dat de geruchten niet waar blijken te zijn is een kleine teleurstelling maar daar zijn het ook geruchten voor. Dat alles neemt niet weg dat de Z5 er goed uitziet, zowel op de foto als op papier. Wat we echter niet weten is wat Lenovo voor het toestel zal gaan vragen en ook is het niet duidelijk of de Z5, zij het onder een andere naam, naar Europa komt. Over de processor is tot nog toe alleen bekend dat het om een octa core-processor gaat van Qualcomm, maar welke dat dan moet worden weten we niet. Kortom, nog genoeg om te ontdekken. We zullen ook nog even moeten wachten op de eerste smartphone met 4TB opslaggeheugen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden