Vergelijk 4.331.844 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Lenovo Z5 komt 5 juni met daverende specificaties'

Nieuws 'Lenovo Z5 komt 5 juni met daverende specificaties'
Door ,

Er komt een smartphone aan met 4TB opslaggeheugen, een ellenlange accuduur en niet veel anders dan schermoppervlak. Dat klinkt bizar maar toch lijkt deze fantasie waarheid te worden, allemaal te danken aan Lenovo.

We hebben het lijstje misschien wel 51 keer nagekeken maar het staat er toch echt. De geruchten over de specificaties lijken veel te mooi om waard te zijn. De kans is natuurlijk nog steeds aanwezig dat het eindresultaat afwijkt van de geruchten. De Lenovo lijkt met maar liefst 4 innoverende technieken te komen in haar volgende smartphone. Eerder ging het al over de mogelijkheid van een smartphone met 4TB aan opslaggeheugen en een screen-to-body-verhouding van 95%.

Dat zijn al twee eigenschappen waar wij behoorlijk van onder de indruk zijn. Maar Lenovo lijkt nog een stap of twee verder te willen gaan. Naar verluidt krijgt de Lenovo Z5 een standby tijd van maar liefst 45 dagen. 45 dagen? Ja, 45 dagen! Zelfs de Nokia's van weleer moesten vaker opgeladen worden. We zijn dan ook heel benieuwd of Lenovo dit voor elkaar krijgt en, als dat het geval is, hoe ze dat dan voor elkaar krijgen. Je zou zeggen dat het dan wel welletjes is geweest. Maar nee. Het gerucht gaat dat Lenovo iets heeft bedacht om met de Z5 nog een halfuur te kunnen bellen wanneer de accu eigenlijk al leeg is. Wellicht doen ze dit met een kleine reserve accu.

z5

Binnenkort verkrijgbaar?

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot we weten of de geruchten al dan niet waar zijn. Het Chinese techbedrijf heeft een uitnodiging de deur uit gedaan voor 5 juni. Wat de revolutionaire smartphone moet gaan kosten en of het toestel überhaupt naar Nederland komt weten we nog niet. We zullen alles omtrent deze smartphone met bizarre specificaties blijven volgen en zodra wij meer weten zullen we dat delen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden