Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG komt met Q7

Nieuws LG komt met Q7
Door ,

Naast een high-end smartphone heeft LG er wederom voor gekozen om ook een toestel in de middenklasse uit te brengen. De LG Q7 ziet er indrukwekkend uit.

Vorig jaar bracht LG de LG Q6 op de markt om het bedrijf te vertegenwoordigen in de middenklasse. Naast de prestatiegedreven LG G7 ThinQ komt er nu ook een LG Q7. Drie Q7's om precies te zijn.. Zoals het er nu uitziet is de Q7 een stevige upgrade van de Q6. De Q6 had geen vingerafdrukscanner en was voor ontgrendeling afhankelijk van gezichtsherkenning. Daarnaast had de Q6 een lichte plastic behuizing en het toestel is niet waterdicht.

LG Q6 review

LG Q6 review

15 aug 2017 - LG komt al jaren met innoverende producten. Het bedrijf bijt liever de spits af dan dat het achteraan loopt. De innovatie die het bedrijf brengt willen ze uiteraard niet alleen in de duurste producten kwijt. Daarom komt LG met de Q6. Bij GSMinfo.nl hebben we gekeken waar het toestel toe in staat is.

Bij de Q7 heeft LG hiervan geleerd en het toestel is dus uitgerust met een vingerafdrukscanner. Daarnaast heeft het toestel een stevige metalen behuizing en deze behuizing is stof- en waterdicht met een ip68-certificering. Ieder van de drie Q7's krijgt een 5,5 inch scherm met een FHD+-resolutie. De verschillen tussen de toestellen zitten in de processor en het opslaggeheugen.

Drievoud

Het is nog niet bekend of de toestellen naar Nederland komen, van de Q6-reeks kwam alleen het middelste toestel in de Benelux op de markt. De prijzen van de toestellen zijn nog niet bekend maar de namen wel. De goedkoopste van de drie is de LG Q7a, dan is er de 'gewone' Q7 en tot slot is er de Q7 Plus. Hopelijk weten we binnenkort meer.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden