Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung legt uitrol Android Oreo stil voor Galaxy S7

Nieuws Samsung legt uitrol Android Oreo stil voor Galaxy S7
Door , - 1 reactie

Het is geen permanente stop maar voorlopig zullen gebruikers van de Galaxy S7 nog ietsje langer geduld moeten hebben. Zoals de update nu verspreid is wil je deze ook niet op je telefoon.

Het updaten van een smartphone is niet gemakkelijk. Daar komt Samsung wederom achter. Toen de Galaxy S8 een update kreeg naar Android 8.0 Oreo heeft de update meermaals stilgelegen om verschillende redenen. Bij de oudere Samsung Galaxy S7 heeft Samsung hetzelfde probleem. In sommige gevallen is het namelijk zo dat wanneer de update geïnstalleerd is op een S7, deze in een zogeheten bootloop terecht komt.

Wanneer je smartphone zich bij het opstarten na een paar seconden weer opnieuw opstart zonder dat je het homescreen hebt gezien, dan zit je telefoon in een bootloop. Dat is natuurlijk niet zo handig.Volgens Samsung is het maar in een handjevol gevallen zo dat toestellen daadwerkelijk in een bootloop zouden kunnen belanden, maar ze nemen het zekere voor het onzekere en zetten een stop op de uitrol. Mocht je een Galaxy S7 hebben die al op Android Oreo draait dan hoef je je geen zorgen te maken. Verwacht wordt dat Samsung binnenkort met een update komt die alle plooien glad moet strijken.

Updaten

Ben jij één van die ongelukkigen wiens telefoon in een bootloop is geraakt? Samsung stelt voor dat je dan contact met de klantenservice opneemt, of nog beter, langsgaat bij een servicelocatie. Daar kun je geholpen worden en heb je als het goed is binnen de kortste keren weer een werkende telefoon. Samsung hoopt binnenkort weer de uitrol te kunnen hervatten met een succesvolle update naar Android Oreo.

(via)

Samsung Galaxy S7 Edge beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 24,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden