Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung kondigt nieuwe kleuren aan voor Galaxy S9 (Plus)

Nieuws Samsung kondigt nieuwe kleuren aan voor Galaxy S9 (Plus)
Door ,

Samsung heeft een tweetal nieuwe, frisse kleuren geïntroduceerd voor haar nieuwste vlaggenschepen. Vanaf volgende maand is de behuizing goud of rood gekleurd. Helaas verschijnt in ons land slechts één kleur.

Nog niet zo heel lang geleden -eind februari op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona om precies te zijn- presenteerde Samsung haar nieuwste high-end aanwinsten: de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9 Plus. Daarmee trok de Koreaanse smartphonemaker alle aandacht van de aanwezige pers. Enkele maanden na de lancering is de aandacht langzaam weggeëbd. Een woordvoerder van het bedrijf heeft deze week tegenover Koreaanse media bevestigd dat in Zuid-Korea iets meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht van de toestellen. Dat klinkt veelbelovend, maar de werkelijkheid is weerbarstiger. Zo had Samsung voor hetzelfde resultaat vorig jaar slechts 37 dagen nodig.

Nieuwe kleuren

Wellicht in een poging om het vuurtje weer aan te wakkeren onthult Samsung vandaag twee nieuwe kleuren voor de Galaxy S9 (Plus): Sunrise Gold en Burgundy Red. Volgens Younghee Lee, Chief Marketing Officer (CMO) en Executive Vice President van Samsung Electronics, kijken klanten niet alleen naar wat zich onder de motorkap begeeft. Ook kleur is een belangrijke factor waarop consumenten een toestel uitkiezen, zo weet hij. “Met de nieuwe toevoegingen breidt Samsung het kleurenpallet uit voor de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus met nieuwe levendige kleuren die een moderne look combineren met een klassiek gevoel”, aldus Lee.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland, sluit zich aan bij zijn Koreaanse collega: “Je ziet je eigen stijl en persoonlijkheid graag terug in je smartphone. Kleur is daarbij erg belangrijk. Nu de zomer voor de deur staat geven we mensen de mogelijkheid in stijl te genieten van de zon.”

Samsung Galaxy S9 (Plus) Sunrise Gold

Bij lancering waren de vlaggenschepen verkrijgbaar in drie kleuren: Midnight Black, Lilac Purple en Coral Blue. Daar voegt Samsung dus een tweetal nieuwe kleuren aan toe: Sunrise Gold en Burgundy Red. Het vlaggenschip met de rode behuizing verschijnt later deze maand, maar alleen in Zuid-Korea en China. De goudkleurige variant ligt volgende maand in ons land in de schappen. De adviesprijs van de Sunrise Gold en Burgundy Red uitvoering is hetzelfde als de oorspronkelijke verkoopprijs bij release, namelijk 849 euro (Galaxy S9) en 949 euro (Galaxy S9 Plus).

(Bron 1, bron 2)

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 25,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 20000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 38,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 10000 € 43,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 5000 € 31,00 € 13,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden