Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Zo krijg je tot honderden euro's korting op je nieuwe OnePlus toestel

Nieuws Zo krijg je tot honderden euro's korting op je nieuwe OnePlus toestel
Door ,

OnePlus beloont klanten met een nieuwe trade-in actie. Je kan jouw oude telefoon of tablet inruilen voor flinke kortingen op de nieuwste toestellen of in de OnePlus store. De inruil actie is geldig voor alle OnePlus toestellen en nog een aantal toestellen van andere merken. Laat je vorige generatie telefoons en tablets dus niet thuis in de kast liggen, maar stuur ze op.

OnePlus is een smartphone fabrikant met een loyaal klantenbestand die alsmaar blijft groeien. Het bedrijf maakte in 2014 naamsbekendheid met de OnePlus One. Dit toestel was alleen maar te koop bij de fabrikant wanneer je hier een uitnodiging voor had. Het bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en lanceren later vandaag hun nieuwste paradepaartje. De OnePlus 6 is een toestel waar een hoop mensen met smart op zitten te wachten.

'Specificaties OnePlus 6 bekend'

'Specificaties OnePlus 6 bekend'

23 mrt 2018 - De Chinese fabrikant OnePlus staat bekend om het leveren van zogeheten 'flagship killers'. Dat zijn smartphones die net zo goed, of zelfs beter, presteren dan de toptoestellen van de grote fabrikanten. OnePlus verkoopt deze toestellen tegen een lagere prijs en levert daarmee forse concurrentie. Er wordt nu steeds meer bekend over de volgende flagship killer uit China.

Korting

Het werkt als volgt: op de website van OnePlus kan je jouw toestel aanmelden voor het 'Trade-in programma'. Hier moet je eerst aangeven welk toestel je wilt inwisselen, vervolgens wordt de prijs van jouw toestel bepaald. Dit is op basis van een vragenlijst die je moet invullen over de status van de telefoon. Wanneer de trade-in waarde bepaalt is kan je persoonlijke gegevens invullen en krijg je een bevestiging. 

De korting werkt op twee manieren, als kortingsvoucher voor de OnePlus store, of als cashback actie voor de OnePlus 5T. De kortingsactie voor de OnePlus 6 komt beschikbaar wanneer het toestel te koop is. Wanneer je kiest voor de Cashback optie kan je jouw oude toestel pas 15 dagen later inleveren. Dit is namelijk de retour periode. OnePlus zorgt er zo voor dat je niet eerst het geld van de actie  ontvangt en vervolgens de telefoon retour kan sturen.

Niet alleen OnePlus toestellen

Voorheen was het zo dat alleen de OnePlus toestellen met de actie mee deden. Dit is nu veranderd. Een aantal toestellen van Apple, Huawei, Samsung, Sony en Google doen ook mee. Daarbij zijn ook een aantal tablets van deze merken toegevoegd aan de actie. Sommige apparaten zijn zelfs nog €350 waard. Dat is toch mooi meegenomen als de OnePlus 6 op jou verlanglijstje staat.OnePlus 6

Deze 6 dingen weten we over de OnePlus 6

Deze 6 dingen weten we over de OnePlus 6

15 mei 2018 - Morgen wordt de OnePlus 6 officieel uit de doeken gedaan door OnePlus. De afgelopen weken is er veel gezegd en geschreven over het nieuwste toptoestel van de Chinese telefoonmaker. In dit artikelen sommen we de belangrijkste geruchten en vermeende features van het vlaggenschip op.

OnePlus 6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 35,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 36,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 3000 € 43,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden