Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'iPhone ontploft in reparatiezaak Amerika'

Nieuws 'iPhone ontploft in reparatiezaak Amerika'
Door ,

Bij extreme omstandigheden denken we aan een wilde avonturentocht door de Alpen of wildwater-raften in Latijns-Amerika. Voor een smartphone kan zelfs je keukenblad een extreme omstandigheid zijn. In de Verenigde Staten is een iPhone ontploft die rustig stil lag.

Het zal je maar gebeuren, op een warme dag ben je je werk aan het doen. Hetzelfde werk dat je al een aantal jaren doet. Ineens BAM! Het overkwam een smartphone-reparateur in Las Vegas. Hij was bezig met een schermreparatie van een smartphone toen een ander toestel dat op zijn werkbank lag in vlammen uitbarste. Het ontploffende toestel was naar de reparateur gebracht om een opgezwollen accu te vervangen. Door het uitzetten van de accu was ook het scherm van de iPhone gebroken.

Het is niet helemaal duidelijk welke iPhone er ontplofte maar de ontploffing zou bij iedere smartphone kunnen voorkomen. De accu van het toestel was gaan uitzetten door de hoge temperaturen in Las Vegas, het is er afgelopen week richting de 38 graden gegaan. We dachten bij het horen van dit nieuwtje meteen terug aan de reeks ontploffende Samsung Galaxy Note 7 telefoons. Het zal toch niet zo zijn dat er weer duizenden smartphones worden teruggeroepen door de fabrikant? Gelukkig niet. Maar er zijn wel een paar dingen die even aangestipt mogen worden.

iPhone ontploft en laat autostoel smelten

iPhone ontploft en laat autostoel smelten

2 aug 2009 - Dat de iPhone af en toe oververhit raakt wisten we, maar dat hij zo heet kan worden dat hij een autozitting kan wegbranden is weer iets nieuws.

Het overgrote deel van smartphones is niet geschikt om lang mee te gaan in extreme temperaturen. Hoog of laag. Wanneer de temperatuur ver onder de nul zakt dan houdt de accu geen lading vast waardoor je telefoon uitvalt. Als de temperatuur te hoog is dan kunnen de chemicaliën in de accu hierop reageren door bijvoorbeeld uit te zetten en soms zelfs te ontbranden. We raden dus aan om je telefoon zowel uit de vriezer als uit de zon te houden.

(via)

Apple iPhone 8 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd - 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 35,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 10000 € 47,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 32,00 € 13,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 13,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 32,00 € 47,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 42,00 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone 8 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden