Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry KEY2 lanceerdatum bekend

Nieuws BlackBerry KEY2 lanceerdatum bekend
Door ,

De naam BlackBerry is nog steeds wat waard. Het roept direct herinneringen op aan de fysieke toetsenborden en de 'trackball'. In voorgaande jaren kwam het merk al met toestellen die deze nostalgie in een nieuw jasje wilde stoppen en nu komt er een vervolg.

De BlackBerry Priv en ook de BlackBerry KEYone zijn de eerste BlackBerry-avonturen geweest met het Android-besturingssysteem. Daarna kwam de BlackBerry Motion, maar die heeft geen fysiek toetsenbord gekregen. We zeggen BlackBerry, maar eigenlijk worden de toestellen ontworpen en geproduceerd door het Chinese TCL met een BlackBerry-licentie. De Canadese fabrikant is een tijd geleden gestopt met het zelf produceren van smartphones maar ze kunnen het software-aspect van smartphones nog niet loslaten bij RIM.

Na het bescheiden succes van verschillende KEYone-edities is BlackBerry klaar voor de volgende stap. Er zijn al veel geruchten naar buiten gekomen over de specificaties van de BlackBerry KEY2, zoals de opvolger moet gaan heten. Ook afbeeldingen van de KEY2 zijn al te vinden. Nu is echter ook naar buiten gekomen wanneer alle geruchten bevestigd, of ontkracht, worden. Op 7 juni aanstaande wordt de KEY2 uit de doeken gedaan. Zoals het er nu uitziet wordt het een stevige update van de KEYone.

BlackBerry KEYone review

BlackBerry KEYone review

10 aug 2017 - Voor alle liefhebbers van fysieke toetsenborden op smartphones heeft BlackBerry een nieuwe kampioen. De BlackBerry KEYone heeft niet één maar 38 fysieke toetsen! GSMinfo.nl heeft alle toetsen stevig onder de vingers genomen om te kijken wat de meesters van de smartphonebeveiliging ons te bieden hebben.

KEY2

Allereerst ziet de KEY2 er volgens de gelekte afbeeldingen een stukje sneller uit dan de KEYone. Waar de KEYone nog is voorzien van oogstrelende rondingen is de KEY2 een stuk gesjeesder. Het hoekige ontwerp geeft het idee dat de KEY2 wat aerodynamischer is. Van binnen zal het toestel sowieso wat sneller worden maar vooral zuiniger. Het gerucht gaat dat de KEY2 een Snapdragon 660 krijgt. Uiteraard zijn we er vooral benieuwd naar hoe het toetsenbord tikt. Ook wordt op 7 juni bekendgemaakt of en wanneer de KEY2 naar Nederland komt.

(via)

BlackBerry KEYone beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 7000 € 32,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 77,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,00 € 28,00 Bekijken
KPN 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 28,00 Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 24,50 € 288,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 21,00 € 0,- Bekijken
Alle BlackBerry KEYone aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden