Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 6 komt rechtstreeks naar Nederland

Nieuws OnePlus 6 komt rechtstreeks naar Nederland
Door , - 1 reactie

Nadat alle info al naar buiten is gekomen over de OnePlus 6, is er nu ook een mooi bericht vanuit Nederland over het nieuwe toestel. Waar kunnen we nog mee verrast worden?

Meer en meer wordt er bekend over de OnePlus 6. Sterker nog, eigelijk weten we al alles van de nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant. Uiteraard wordt het toestel deze week nog officieel gepresenteerd. Komende donderdag, 17 mei, heeft OnePlus een evenement gepland in Londen om de nieuwe powerhouse te presenteren. Gek genoeg is er vanuit Nederland nu ook wat interessant nieuws over de OnePlus 6 naar buiten gekomen.

De OnePlus 6 wordt namelijk vanaf dag 1 ook in Nederland verkocht, iets wat bij de eerdere modellen niet het geval was. De toestellen zijn wel via de zogeheten grijze import naar Nederland gekomen maar daardoor ging de prijs ook omhoog. Door via deze methode bijvoorbeeld een OnePlus 5T te kopen ben je al gauw een flinke smak geld kwijt. Iets wat OnePlus eigenlijk juist niet wil. Bij Belsimpel.nl hebben ze het toestel te koop staan vanaf het moment dat de wereldwijde release van gang gaat. De enige overgebleven vraag is of de prijs ook hetzelfde wordt als die op de OnePlus website komt te staan.

OnePlus 6 lancering

Zoals gezegd is eigenlijk alls wel bekend over de OnePlus 6. Dan hebben we het zowel over de specificaties als over het uiterlijk van het toestel. Komende donderdag gaat het evenement plaatsvinden waarbij OnePlus het toestel aankondigt en aangeeft waar het allemaal toe in staat is. De lancering begint om 18 uur Nederlandse tijd en deze is te volgen via het onderstaande venster. We zijn benieuwd of OnePlus ons nog kan verrassen met gekke software.

OnePlus 6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 35,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 36,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 3000 € 43,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden