Vergelijk 3.855.258 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Nokia-smartphones lekken uit

Nieuws Nieuwe Nokia-smartphones lekken uit
Door ,

Er komen nieuwe Nokia's aan, zoveel lijkt zeker. De verdere informatie over de nu uitgelekte toestellen is nog niet bekend, maar lang hoeven we daar waarschijnlijk niet op te wachten.

Drie tot nu toe onbekende Nokia-smartphones zijn opgedoken in Rusland. De informatie over de toestellen is minimaal, maar dat het om nieuwe Nokia-toestellen gaat lijkt aannemelijk. Ons advies is wel dit soort geruchten met een flinke korrel zout te nemen, zoals altijd. Het gerucht wordt wel iets annemelijker nu de hier genoemde modelnummers behoorlijk lijken op het modelnummer van een ander uitgelekt toestel, de Nokia X6.

TA-geblabla

Die uitgelekte Nokia X6 krijgt namelijk modelnummer TA-1099 mee, terwijl de andere uitgelekte smartphones de modelnummers TA-1075, TA-1105 en TA-1116 meekrijgen. Dat geeft het gerucht iets meer geloofwaardigheid, maar aangezien we verder zo goed als niets weten over de toestellen kunnen we verder niet toetsen hoe waarschijnlijk het is dat deze toestellen binnenkort ook in Nederland opduiken.

Over de Nokia X6 weten we wel iets meer. Dat toestel, dat eerder nog bekendstond onder de naam Nokia X, is voorzien van een 5,8 inch scherm en een dubbele 16 megapixel camera. Hoeveel werk- en opslaggeheugen erin zit is nog niet helemaal duidelijk, maar er zijn varianten met 3, 4 en 6 GB werkgeheugen en 32 en 64 GB opslag. Vooralsnog is alleen een releasedatum in China bekend (16 mei) en is er over een release in Europa nog niets bekend. Zodra we daar meer informatie over hebben, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden