Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Evan Blass lekt nieuwe afbeelding aankomende LG G7 ThinQ

Nieuws Evan Blass lekt nieuwe afbeelding aankomende LG G7 ThinQ
Door ,

Een nieuwe render van de LG G7 ThinQ toont nu alle zijden van het vlaggenschip. LG onthult zijn nieuwe smartphone volgende week.

Begin volgende maand onthult LG zijn nieuwe vlaggenschip. De LG G7 ThinQ wordt namelijk op 2 mei aangekondigd. Evan Blass, een betrouwbare lekker van smartphone-info, is ook deze keer betrokken bij het verspreiden van foto's en renders van het Zuid-Koreaanse vlaggenschip. Deze week heeft hij een nieuwe render voor ons die alle zijden van de smartphone in beeld brengt. Opvallend is de 3,5mm-aansluiting en extra fysieke knop aan de zijkant.

LG G7 ThinQ

Veel fabrikanten besluiten namelijk om de 3,5mm-aansluiting weg te laten op nieuwe smartphones. Net zoals Samsung blijft LG blijkbaar in het nut van deze analoge aansluiting geloven. In tegenstelling tot de LG G6 krijgt de LG G7 ThinQ een vierde fysieke knop mee. Waar deze voor is, blijft momenteel de vraag. Mogelijk kan deze net zoals de Bixby-knop van Samsung aan Google Assistant of het openen van een applicatie zoals de camera-app worden gekoppeld.

LG G7 ThinQ

Definitieve specificaties van LG's nieuwe pronkstuk zijn nog niet bekend. Het toestel krijgt naar verluidt in ieder geval LG's nieuwste AI-tech mee, waardoor onder andere de camera slimmer wordt. Deze bestaat overigens uit twee sensoren. Waarschijnlijk gaat het net als bij de G6 om een combinatie van een conventionele- en een groothoeklens. Onder de motorkap wordt tot slot de Snapdragon 845-chipset im combinatie met 4 of 6 GB werkgeheugen verwacht. Nog één week geduld!

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden