Vergelijk 2.694.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘iPhone SE 2 komt eraan’

Nieuws ‘iPhone SE 2 komt eraan’
Door ,

In de database van de Eurasian Economic Commission (EEC) zijn een elftal nieuwe modelnummers opgedoken. Vermoedelijk heeft Apple hier de komst van de iPhone SE 2 vastgelegd. Dat betekent dat het wellicht niet lang meer duurt voordat we de compacte smartphone van Apple te zien krijgen.

Dat ontdekte de Franse techsite Consomac.

De iPhone SE is al weer enigszins op leeftijd. Het is namelijk al weer twee jaar geleden dat Apple deze ‘Special Edition’ van de iPhone lanceerde. Hij combineert het design van de iPhone 5 met de hardware van de iPhone 6S. Hij kwam met twee grote voordelen ten opzichte van de andere iPhones in het assortiment van Apple: hij is met zijn 4 inch grote scherm zeer compact en het is de goedkoopste smartphone die Apple verkoopt. Ter vergelijking: de iPhone 8 gaat momenteel over de toonbank voor iets meer dan 800 euro. De iPhone SE kost ongeveer de helft.

Geruchten over een opvolger van de iPhone SE circuleren al maanden op internet. Volgens de laatste berichten wordt hij op het Worldwide Developers Conference (WWDC) uit de doeken gedaan. Deze jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats van 4 tot en met 8 juni in het San Jose Convention Center. We sluiten uiteraard niks uit, maar de laatste keer dat Apple op dit podium een iPhone introduceerde, was in 2010 (dat was de iPhone 4).

‘Merkregistratie iPhone SE 2 opgedoken’

Of Apple de iPhone SE 2 in de eerste week van juni onthult of niet, waarschijnlijk duurt het niet lang voordat we hem te zien krijgen. Consomac ontdekte bij de EEC registraties van elf nieuwe iPhone-modellen. Vermoedelijk zijn één of meerdere daarvan de veelbesproken iPhone SE 2. Dan kun je denken aan de verschillende uitvoeringen die Apple mogelijk uitbrengt van het vlaggenschip. Waarom het in totaal om elf verschillende modelnummers gaat, is onduidelijk: we verwachten immers maar twee of drie uitvoeringen.

Helaas geeft de EEC geen details over de mogelijke specificaties van de iPhone SE 2. In de documenten is enkel te lezen dat de telefoons op iOS 11 draaien, de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem. We verwachten wederom een compacte smartphone met het welbekende sandwich design. Volgens het geruchtencircuit vinden we onder de motorkap de A10 Fusion Chip van de iPhone 7 (Plus) met 2 GB werkgeheugen en 32 GB of 128 GB intern geheugen. Het beeldscherm is naar verluidt 4,2 inch in doorsnee, oftewel een fractie groter dan het huidige model. Tot slot verwachten we niet dat hij Super Retina HD display, exceptioneel hoge schermresolutie, 18:9 verhouding of een notch krijgt.

(via)

Apple iPhone SE beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 33,00 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone SE aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden