Vergelijk 2.456.087 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ook duidelijke foto's Moto G6 en Moto G6 Plus gelekt

Nieuws Ook duidelijke foto's Moto G6 en Moto G6 Plus gelekt
Door ,

Na afbeeldingen van de Moto E5-reeks zien we nu ook nieuwe afbeeldingen van de Moto G6 en G6 Plus opduiken. Het gaat om een aantal hoesjes die samen met de aankomende Moto G6-toestellen zijn afgebeeld. Zowel de Moto G6- als E5-reeks wordt morgen onthuld.

Morgen onthult Motorola in São Paulo nieuwe Moto-toestellen. Naar verluidt gaat het om zowel de Moto E- als Moto G-reeks. De Moto G6-lijn volgt de Moto G5-reeks van afgelopen jaar op en bestaat uit drie toestellen: de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play. Daarvan komen in ieder geval de eerste twee naar Nederland. Van deze smartphones verschijnen deze week ook afbeeldingen online die beide toestellen tonen in een hoesje.

Moto G6 cover Moto G6 cover Moto G6 cover Moto G6 cover Moto G6 Plus Moto G6 Plus cover

De afbeeldingen zijn afkomstig van Olixar, een hoesjesmaker die vaker voortijdig informatie over nog niet aangekondigde smartphones naar buiten brengt. Deze hoesjes zijn nu al te bestellen. Ook zien we een foto bij de afbeeldingen, welke het ontwerp van de Moto G6 Plus nogmaals bevestigt. De Moto G6 en Moto G6 Plus krijgen een klassiek ontwerp met een 18:9-beeldscherm mee. Verder zullen beide toestellen beschikken over de vertrouwde 3,5mm-aansluiting.

Moto G6 Plus

Een eerder gepubliceerde benchmark verklapt ook alvast de chipset van de Moto G6 Plus. Het gaat om de Snapdragon 630-chipset, welke in combinatie met 4 GB werkgeheugen onder de motorkap de smartphone draaiende gaat houden. Verder krijgt het toestel een dubbele primaire camera, 3200 mAh batterij en Android 8.0 Oreo mee bij release. Het gaat om nog niet bevestigde specificaties. Motorola zal deze morgen bekend maken.

(via1)(via2)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden