Vergelijk 3.482.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Scherpe afbeeldingen tonen Moto E5 en E5 Plus

Nieuws Scherpe afbeeldingen tonen Moto E5 en E5 Plus
Door ,

Binnenkort worden de betaalbare Moto E5 en Moto E5 Plus aangekondigd. Beide smartphones krijgen een groot beeldscherm mee en draaien direct op Android 8.0 Oreo. Afbeeldingen tonen nu alle zijden van deze toestellen.

Nieuwe afbeeldingen van de Moto E5 en Moto E5 Plus zijn deze week online verschenen. Het is niet de eerste keer dat er afbeeldingen van de betaalbare midrangers van Motorola opduiken. Eerder was de Moto E5 namelijk al in het goud te bewonderen. Ook kwam er al een render van een lichtblauwe Moto E5 Plus voorbij. De nieuwe afbeeldingen zouden echter officieel zijn en tonen nu alle zijden van beide toestellen.

Moto E5 Plus Moto E5 Plus Moto E5 Plus Moto E5 Plus

Allereerst is er de Moto E5 Plus. Het toestel krijgt een 18:9-beeldscherm mee en achterop zit een vingerafdrukscanner onder de camera. Ook krijgt de achterkant een glossy afwerking, welke waarschijnlijk uit plastic is vervaardigd. Lenovo geeft het toestel een enkele primaire camera mee, die mogelijk beschikt over een laser-autofocus. Verder staat er een batterij van 4000 mAh op het verwachte specificatielijstje.

  Moto E5 Moto E5 Moto E5 Moto E5

Dan is er de Moto E5, welke naar verluidt een Snapdragon 430-chipset meekrijgt uit de fabriek. Daarnaast kan het toestel waarschijnlijk ook rekenen op een beeldscherm dat twee keer zo lang als breed is. Net als zijn grote broer beschikt ook deze smartphone over een enkele primaire camera. Verder weten we nog weinig over de Moto E5. Specificaties zullen tijdens de onthulling duidelijk worden. De Moto E5 komt in ieder geval beschikbaar in de kleuren goud, zwart en lichtblauw.

Presentatie

Naar verluidt worden de nieuwe Moto E-toestellen eind deze week aangekondigd. Op 19 april organiseert Motorola namelijk een evenement in de hoofdstad van Brazilië. Mogelijk wordt daar ook de nieuwe Moto G6-reeks aangekondigd. Naar verwachting kost de Moto E5 ongeveer 150 euro. De Moto E5 Plus zal waarschijnlijk voor net wat minder dan 200 euro over de toonbank gaan. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden