Vergelijk 3.936.419 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Renders tonen mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne

Nieuws Renders tonen mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne
Door ,

De BlackBerry KeyOne lijkt een vervolg te krijgen. Deze week tonen renders van het toestel het uiterlijk van de verwachte smartphone. Het toestel beschikt eveneens over een fysiek qwerty-toetsenbord.

De BlackBerry KeyOne krijgt dit jaar waarschijnlijk een opvolger. Renders tonen deze week namelijk een vervolg van het toestel dat TCL afgelopen jaar op de markt bracht met een fysiek qwerty-toetsenbord. Naar verluidt gaat het om de BlackBerry KeyTwo of KeyOne 2. Het ontwerp heeft veel weg van dat van zijn voorganger, maar beschikt wel over scherpere hoeken. Hieronder de renders van het verwachte BlackBerry-toestel.

BLACKBERRY ATHENA

De renders zijn afkomstig van SlashLeaks en tonen alle zijden van de nieuwe BlackBerry KeyOne 2. Achterop zit een dubbele camera met dubbele led-flitser. Voorop zien we een relatief groot beeldscherm, waarvan de glaslaag zich uitstrekt naar de bovenzijde. Aan de zijkant zit een vierde fysieke knop, waarvan de functionaliteit momenteel onduidelijk is. Onderop zit een USB type-C-aansluiting. Aan de bovenkant zien we de oude vertrouwde 3,5mm-aansluiting.

Presentatie

Afgelopen jaar onthulde TCL zijn BlackBerry KeyOne tijdens het Mobile World Congress. Dat was dit jaar niet het geval. Wanneer de smartphone wel wordt gepresenteerd, is momenteel dan ook nog niet duidelijk. We verwachten dat BlackBerry het toestel nog in de eerste helft van 2018 gaat aankondigen. Over de prijs en specificaties van het toestel is verder ook nog niks bekend.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden