Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

2 mei: presentatie LG G7 ThinQ

Nieuws 2 mei: presentatie LG G7 ThinQ
Door ,

Zet de datum alvast in je agenda. Begin volgende maand onthult LG eindelijk de langverwachte opvolger van de LG G6 in New York. Een dag later wordt het vlaggenschip ook in Seoul aangekondigd.

LG gaat zijn nieuwe vlaggenschip volgende maand uit de doeken doen. Het paradepaardje krijgt de naam LG G7 ThinQ mee en beschikt naast de nieuwste hardware over AI-features en een vernieuwd ontwerp. Ook de notch die veel fabrikanten dit jaar implementeerden in hun vlaggenschip gaan we op de LG G7 ThinQ terugzien. Het bedrijf laat vandaag weten dat het toestel op 2 mei in New York en op 3 mei in Seoul wordt aangekondigd.

LG G7 ThinQ

Een eerder gepubliceerde render van de LG G7 ThinQ.

Specificaties van het toestel zijn nog niet bekend, maar we weten onder andere dankzij Evan Blass al wat het toestel hoogstwaarschijnlijk meekrijgt uit Zuid-Korea. Zo staat de Snapdragon 845-chipset met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen op het programma. Daarnaast komt er een variant met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. De primaire camera krijgt twee sensoren mee, waarvan er één over 16-megapixels beschikt. De tweede primaire sensor komt naar verluidt verticaal onder de eerste senor te zitten. Ook een fysieke vingerafdrukscanner zal op de achterkant te vinden zijn.

AI

De toevoeging ThinQ duidt op de toegevoegde slimme AI-features. Zoals eerder genoemd, gaat dat naar verwachting onder andere om AI CAM en de Qlens, waarmee bijvoorbeeld de omgeving die je fotografeert automatisch zal worden verbeterd door middel van de juiste camera-instellingen. LG vertelt hier begin volgende maand meer over. Het toestel komt naar verwachting diezelfde maand nog beschikbaar in ons land.

(via1)(via2)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden