Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G7 ThinQ officiële renders ook in meerdere kleuren

Nieuws LG G7 ThinQ officiële renders ook in meerdere kleuren
Door ,

De officiële renders van de LG G7 ThinQ zijn bekend gemaakt. Hierin is niet alleen te zien in welke kleuren de smartphone beschikbaar komt, maar wordt ook nogmaals bevestigd dat het nieuwste model als ThinQ-versie verschijnt.

Er werd al eerder gespeculeerd over de LG G7. Wordt dit toestel nu, na de LG V30S ThinQ, ook aangesloten bij de ThinQ familie? Het antwoord is ja. Nieuwe renders en Live afbeeldingen bevestigen dat de LG G7 ThinQ inderdaad binnenkort op de markt zal verschijnen. Dit betekent dat de smartphone ook over de nieuwste AI-technologie zal beschikken. De toevoeging van kunstmatige intelligentie zal met name te vinden zijn in de camera bij het gebruik van de AI CAM en de Qlens. Hiermee herkent de smartphone de omgeving die je probeert te fotograferen en koppelt hier automatisch de juiste instellingen aan. Zo leg je altijd die mooie zonsondergang, scherpe portretten of leuke close-ups vast. De AI-software zorgt er ook voor dat het toestel makkelijker met andere apparaten, zoals wasmachines en tv's van LG, kan communiceren.

LG G7 ThinQ

Kleuren

In de nieuwste renders wordt de LG G7 ThinQ in diverse kleuren afgebeeld. De Koreaanse smartphonefabrikant zal de telefoon in maar liefst vijf verschillende kleuren uitbrengen: Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan Blue (mat) en Raspberry Rose. Het is nog onduidelijk of alle kleuren in alle regio's beschikbaar komen. De Aurora Black gaat in ieder geval overal verschijnen.LG G7 ThinQ

LG bevestigt release G7 met M-LCD-beeldscherm

LG bevestigt release G7 met M-LCD-beeldscherm

3 apr 2018 - Eind deze maand gaat LG zijn nieuwe topstuk uit de doeken doen. Het toestel krijgt een M-LCD-beeldscherm mee en beschikt naar verluidt over een Snapdragon 845-chipset en diverse AI-features.

Specificaties 

Zoals ons vroeger al geleerd is: 'Een mooi uiterlijk is leuk, maar het is de binnenkant die telt'. Aan de binnenkant van dit toestel vinden we een Snapdragon 845-chipset, met 64 GB opslag geheugen en 4 tot 6 GB werkgeheugen. Daarbij is LG in dit toestel overgestapt van OLED naar M-LCD-beeldschermen. Een M-LCD-beeldscherm zou volgens de fabrikant 35 procent minder energie verbruiken dan een standaard LCD scherm. Het scherm heeft een 6-inch QHD+ paneel en is met 19 bij 9-verhouding iets langer dan voorheen. Aan de achterkant vinden we een vingerafdrukscanner met daarboven een dubbele camera. 

(via 1,2)

LG V30 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 17,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 19,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 19,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 22,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Alle LG V30 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden