Vergelijk 2.573.042 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Moto G6-lijn wordt over twee weken aangekondigd'

Nieuws 'Moto G6-lijn wordt over twee weken aangekondigd'
Door ,

De Moto G6-reeks wordt waarschijnlijk op 19 april aangekondigd. Op deze datum organiseert Lenovo een Motorola-evenement in de Braziliaanse hoofdstad São Paulo.

Op 19 april organiseert Lenovo een Motorola-evement in São Paulo. De Braziliaanse site AndroidPit maakt dat deze week bekend. Op de uitnodiging is het Motorola-logo en de slogan 'HelloYou' te zien. Hoewel niet duidelijk is welke smartphone er op deze dag wordt gepresenteerd, lijkt het waarschijnlijk dat het om de Moto G6-serie gaat. Moto G-toestellen doen het namelijk erg goed op de Braziliaanse markt.

Moto G6 invitation

De Moto G6-serie duikt al een tijd op in het nieuws. Afbeeldingen en specificaties kwamen al eerder op straat te liggen. Over de eigenschappen van de G6-toestellen bestaan dan ook weinig geheimen meer. Er staan hoogstwaarschijnlijk een Moto G6, Moto G6 Plus en een Moto G6 Play op het programma, die alle drie over een 18:9-beeldscherm beschikken. Onder de motorkap van de Plus-variant ligt naar verluidt een Snapdragon 630-chipset. De G6 draait op de Snapdragon 450-chipset en de Play-variant doet het met de Snapdragon 430.

De Moto G6 Plus krijgt een beeldscherm van 5,93 inch mee en heeft achterop een dubbele camera van 12- en 5-megapixels. Voorop zit een 16-megapixelcamera en onder de motorkap ligt een batterij van 3200 mAh. De Moto G6 krijgt dezelfde camera's als zijn grote broer mee, maar wel een kleinere accu van 3000 mAh. De Moto G6 Play krijgt een 13-megapixelcamera achterop en een 5-megapixel selfiecamera mee. Tot slot beschikt de Play over een batterij van 4000 mAh.

Motorola

Onlangs bleek dat de Moto X5 waarschijnlijk wordt geschrapt. Nieuwe vlaggenschepen en betaalbare smartphones van het Motorola-merk verwachten we dit jaar wel. De G6-reeks valt onder de betaalbare categorie, maar over de prijzen van de nieuwe toestellen weten we op dit moment nog weinig. Op 19 april horen we daar dus meer over. Als Motorola daadwerkelijk de Moto G6-lijn gaat aankondigen in Brazilië in ieder geval wel. De Moto G6 en G6 Plus worden in Nederland verwacht. De Play-variant komt waarschijnlijk niet naar ons land.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden