Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG G7 wordt eind april aangekondigd'

Nieuws 'LG G7 wordt eind april aangekondigd'
Door ,

LG heeft nog altijd geen datum vam onthulling voor de LG G7 bekend gemaakt. Volgens de Zuid-Koreaanse media wordt het vlaggenschip eind mei gelanceerd. Een presentatie in april lijkt dan ook waarschijnlijk.

Afgelopen jaar onthulde LG de G6 tijdens Mobile World Congress. Concurrent Samsung kwam toen pas later met de Galaxy S8-toestellen aanzetten. Dit jaar zijn de rollen omgedraaid en hebben we nog geen opvolger van de LG G6 gezien. Volgens ETNews wordt de LG G7 eind volgende maand uit de doeken gedaan. Het vlaggenschip moet vervolgens vanaf mei in de winkels liggen met een notch aan de bovenkant van het beeldscherm.

LG G7

De afgebeelde LG G7 wordt verwacht met een OLED-beeldscherm, dat een groot deel van de voorkant vult. Onder de motorkap verwachten we dit jaar niks minder dan de razendsnelle Snapdragon 845-chipset. Waarschijnlijk komt LG dit jaar met zowel een G7 als G7 Plus. Naar verluidt krijgt het vlaggenschip 6 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen mee. De Plus-variant wordt naar verwachting voorzien van 128 GB opslagruimte.

Achterop moet de smartphone een dubbele 16-megapixelcamera krijgen, waarvan één sensor is voorzien van een groothoeklens. Verder moet de LG G7 beschikken over een batterij van 3000 mAh, welke net zo groot is als die van Samsung's Galaxy S8. Tot slot staan ook de quad-dac-audiochip van de LG V30 en AI-features voor de camera's op het specificatielijstje. 

LG

LG gaat zijn nieuwe pronkstuk in Zuid-Korea lanceren met een adviesprijs van omgerekend tussen de 688 en 769 euro. Dat is wat hoger dan de releaseprijs van de LG G6. Gezien de LG G7 vanaf mei in de schappen wordt verwacht, komt de LG G40 waarschijnlijk in november beschikbaar. LG lijkt verder te overwegen om de onthulling van nieuwe toestellen in Amerika, Europa of Zuid-Korea te organiseren. Of deze presentatie mogelijk op meerdere locaties wordt gegeven, is niet helemaal duidelijk. Binnenkort zal het bedrijf meer laten weten.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden