Vergelijk 2.989.864 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

WhatsApp-bericht verwijderen kan nu langer

Nieuws WhatsApp-bericht verwijderen kan nu langer
Door ,

De populaire berichten-app WhatsApp heeft het afgelopen jaar een flinke berg aan updates gekregen. Er is nu één van die functies uitgebreid waardoor je er meer aan hebt. Je hoeft niet meer met haast een bericht te verwijderen.

Redelijk recentelijk kregen gebruikers van WhatsApp de mogelijkheid om gauw een berichtje te verwijderen nadat dit per ongeluk verzonden is. Als je per ongeluk een bericht deelt met de verkeerde persoon, of met de verkeerde groep, kreeg je eerder van WhatsApp ongeveer 7 minuten om dit bericht nog te verwijderen. Je krijgt ook de keuze om het alleen voor jezelf te verwijderen, maar daar hebben we nog niet van ontdekt waarom je het zou doen.

Wat is er nieuw?

Waarschijniljk hebben ze bij WhatsApp van gebruikers het bericht gekregen dat die 7 minuten te snel voorbij vlogen want deze functie hebben ze nu uitgebreid. Het is nu mogelijk om binnen een uur, 8 minuten en 16 seconden nadat je een bericht hebt verzonden dit bericht nog te verwijderen. Dit is een bijzonder willekeurige tijdspanne maar het is fijn dat het er is. Als je je na drie kwartier bedenkt dat je de verkeerde persoon een fijne verjaardag hebt gewenst kun je dit dus alsnog ongedaan maken.

Op iOS is deze verlenging al toegepast en op Android komt deze functie binnenkort ook beschikbaar. Verwacht wordt dat WhatsApp komend jaar met nog veel meer updates komt. Een functie die er binnenkort aan zit te komen maakt het mogelijk om audio-berichten te versturen zonder het microfoonicoon non-stop vast te houden. Het wordt dan mogelijk om de microfoon vast te zetten door deze omhoog te schuiven.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden