Vergelijk 3.492.505 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel presenteert 24 februari drie nieuwe smartphones

Nieuws Alcatel presenteert 24 februari drie nieuwe smartphones
Door ,

Alcatel gaat volgende week de Alcatel 5, Alcatel 3V en Alcatel 1X onthullen. Dat maakt het bedrijf bekend via Twitter. We zien daar meteen een afbeelding van de aankomende toestellen, welke worden verwacht met een 2:1-beeldscherm.

Eind volgende week gaat Alcatel voorafgaande aan Mobile World Congress 2018 in Barcelona drie nieuwe smartphones presenteren. Dat maakte het bedrijf deze week bekend op Twitter. Het gaat om de Alcatel 5, Alcatel 3V en Alcatel 1X, welke nu alle drie zichtbaar zijn in de onderstaande afbeelding gepubliceerd door Alcatel. Naast een vlaggenschip gaat het om twee betaalbare smartphones.

Alcatel MWC 2018

De Alcatel 5 dook al eerder op in het nieuws en krijgt, zoals verwacht, een beeldscherm met flinterdunne schermranden en een minimale balk onder het beeldscherm. Boven het scherm zit een dubbele camera. Achterop krijgt de smartphone een enkele camera, zo blijkt uit de eerder verschenen render. Een beeldscherm met 18:9-verhouding staat waarschijnlijk ook op het specificatielijstje.

Alcatel 3V en 1X

Ook de Alcatel 3V en Alcatel 1X kunnen naar verluidt rekenen op een beeldscherm dat twee keer zo lang als breed is. Wat de Alcatel 3V en Alcatel 1X verder precies meekrijgen, is nog niet helemaal duidelijk. Alcatel-toestellen worden geproduceerd door TCL in China. Wat de toestellen precies te bieden hebben en hoeveel deze gaan kosten wordt volgende week in Barcelona onthuld.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden