Vergelijk 2.007.968 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Benchmark toont 18:9-beeldverhouding voor Moto G6, G6 Plus en G6 Play

Nieuws Benchmark toont 18:9-beeldverhouding voor Moto G6, G6 Plus en G6 Play
Door ,

Informatie afkomstig van de Wi-Fi Alliance geeft vandaag meer duidelijkheid over de aankomende Moto G6-toestellen. Ook komen we meer te weten over de nieuwe Moto E5-smartphones.

Dit jaar verwachten we in ieder geval twee van de drie aankomende Moto G6-toestellen in Nederland. Renders en specificaties van deze toestellen liggen sinds afgelopen maand op straat. Toen kwamen we te weten dat de Moto G6-toestellen hoogstwaarschijnljk beeldschermen met een 18:9, of gewoon 2:1-beeldverhouding meekrijgen. Nu wordt deze beeldverhouding bevestigd door de Wi-Fi Alliance. 

Moto G6 beeldverhouding

De test laat ook zien dat de drie Moto G6-toestellen bij release draaien op Android 8.0 Oreo. HTML5-testen worden gedraaid op een lagere resolutie dan de resolutie van het beeldscherm. Het is dus niet zo dat de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play over een beeldscherm met een resolutie van 360 bij 720 pixels beschikken. We verwachten een resolutie van 1080 bij 2160 pixels voor de nieuwe toestellen van Motorola, drie keer zo hoog als in de HTML5-test dus.

Moto E5 (Plus)

Ook over de Moto E5-serie komen we voorafgaande de presentatie al meer te weten. Het gaat mogelijk om modelnummers XT1944-1 en XT1924-1. Dit zouden de Moto E5 en Moto E5 Plus worden, welke waarschijnlijk een Snapdragon 425-chipset onder de motorkap krijgen. Lenovo zal tijdens Mobile World Congress 2018 zijn nieuwe Moto G6-toestellen onthullen. Mogelijk zien we in april de presentatie van de Moto E5-toestellen. De Moto E4-serie werd afgelopen jaar juni onthuld.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden