Vergelijk 3.262.823 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Videorender toont prachtige Nokia 7 Plus

Nieuws Videorender toont prachtige Nokia 7 Plus
Door ,

HMD Global verscheepte afgelopen jaar 8,7 miljoen Nokia-smartphones. Dit jaar komt de Finse smartphonemaker met nieuwe toestellen, waaronder de Nokia 7 Plus. Van deze midranger zien we nu een videorender opduiken.

HMD Global, of gewoon Nokia, komt dit jaar met een aantal nieuwe smartphones. De Finse fabrikant gaat deze naar verluidt tijdens Mobile World Congress 2018 presenteren. Naast onder andere de Nokia 6 (2018) en Nokia 9 verwachten we in Barcelona de onthulling van de Nokia 7 Plus, waarvan de specificaties al eerder op straat kwamen te liggen. Vandaag zien we ook een rendervideo online verschijnen, welke is gebaseerd op wat men in China al over de smartphone weet.

De Nokia 7 Plus krijgt als eerste Nokia-toestel een 18:9-beeldscherm van 6 inch mee uit de fabriek. Verder voorziet HMD Global de midranger van een dubbele camera achterop, bestaande uit een 12- en 13-megapixelsensor. Voorop komt een 16-megapixelcamera. De drie camera's zijn voorzien van Zeiss-lenzen. Tot slot krijgt de Nokia 7 Plus een Snapdragon 660-chipset onder de motorkap met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen.

Nokia

HMD Global bracht afgelopen jaar de merknaam Nokia terug naar de smartphonemarkt. Het Finse bedrijf wist in het vierde kwartaal van 2017 meer smartphones te verkopen dan HTC, Sony, Google, OnePlus, Lenovo en Asus. Wereldwijd werden er afgelopen jaar 8,7 miljoen Nokia-toestellen verscheept. 2018 belooft eveneens een goed jaar te worden voor de smartphonemaker.

(via1)(via2)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden