Vergelijk 3.262.824 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 8.0 Oreo voor Moto X4 bereikt Nederland

Nieuws Android 8.0 Oreo voor Moto X4 bereikt Nederland
Door ,

Goed nieuws voor mensen die met de Motorola Moto X4 rondlopen. Na maanden wachten heeft Android 8.0 Oreo ons land bereikt. Vanaf nu kan ook jij aan de slag met de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem.

De Motorola Moto X4 werd vorig jaar september aangekondigd op de IFA-beurs in Berlijn. Destijds draaide de middenklasser op Android 7.1 Nougat. Motorola beloofde destijds dat hij kon rekenen op een software-update naar Android 8.0 Oreo. Wanneer precies kon de Amerikaanse telefoonmaker destijds niet zeggen.

Begin december kregen we goed nieuws. Toen beloofde Motorola dat het begonnen was met de uitrol van de nieuwste Android-versie en dat hij ‘binnen enkele weken’ overal beschikbaar zou zijn. Dat bericht had echter betrekking op de Motorola Moto Z2 Force. Vlak daarna verschenen er aanwijzingen dat ook de Moto X4 op korte termijn zou volgen. En inderdaad, de software-update werd de afgelopen weken in verschillende landen uitgerold. Inmiddels is Android Oreo voor de Moto X4 ook gearriveerd in ons land.

Android 8.0 Oreo nu te downloaden voor Moto X4

Android 8.0 Oreo voegt diverse nieuwe features toe aan het besturingssysteem. Met Smart Text Selection heb je voortaan een palet aan nieuwe opties tot je beschikking als je een stuk tekst selecteert. Naast kopiëren kun je onder meer een webpagina openen als je een URL selecteert, of een telefoonnummer bellen. Dankzij picture-in-picture modus kun je naar YouTube kijken, maar tegelijkertijd ook surfen op internet. En dankzij Notification Dots weet je precies hoeveel ongelezen berichten je hebt. Alles wat je moet weten over Android Oreo vind je in het onderstaande artikel.

De 7 beste nieuwe features van Android 8.0 Oreo

De 7 beste nieuwe features van Android 8.0 Oreo

22 aug 2017 - Maandagavond Nederlandse tijd onthulde Google de naam van haar nieuwste Android-versie. Android Oreo. Of Android 8.0 Oreo voluit. Ten opzichte van zijn voorganger Android Nougat heeft de zoekmachinegigant voor het besturingssysteem meer dan genoeg nieuwe functies bedacht. GSMinfo heeft de 7 beste nieuwe features voor jullie op een gezet.

Als je de update binnenhaalt krijg je niet alleen de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem. Ook wordt het beveiligingsniveau opgeschroefd naar december 2017. Daarmee zijn potentieel gevaarlijke beveiligingslekken als Meltdown en Spectre nog niet gedicht.

Over de Motorola Moto X4

De Motorola Moto X4 is een interessante middenklasser die gemaakt is van premium materialen en stof- en waterdicht is. Onder het 5,2 inch grote lcd-display schuilt de Qualcomm Snapdragon 630 met 4 GB werkgeheugen en 64 GB intern geheugen. Achterop vinden we een dual-camerasysteem die bestaat uit een gewone 12-megapixelcamera en een 8-megapixelcamera met 120 graden groothoeklens. 4K-video’s schieten en contactloos betalen is geen enkel probleem. En dankzij de 3000 mAh batterij gaat ‘ie de hele dag mee zonder dat je hem tussentijds hoeft op te laden. Inmiddels haal je hem voor net geen 350 euro in huis.

(Via)

Motorola Moto X4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 16,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 19,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 19,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 19,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Alle Motorola Moto X4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden