Vergelijk 3.031.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘LG V30 met 256 GB geheugen op komst’

Nieuws ‘LG V30 met 256 GB geheugen op komst’
Door ,

Het ziet er naar uit dat LG geen nieuw vlaggenschip op het Mobile World Congress (MWC) onthult. In plaats daarvan kunnen we een nieuwe variant van een reeds bestaand toestel verwachten. Anonieme bronnen vertellen tegenover ETnews dat LG de LG V30 opnieuw uitbrengt: de LG V30s. Grote verschil ten opzichte van zijn bijna gelijknamige voorganger is dat hij extra veel geheugen krijgt: maar liefst 256 GB.

Eind augustus en begin september vond afgelopen jaar in Berlijn de IFA-beurs plaats. Daar onthulde LG destijds haar nieuwste vlaggenschip: de LG V30. Inmiddels ligt hij al enkele maanden bij ons in de schappen. Voor 749 euro haal je hem in huis.

Eind deze maand vindt in Barcelona het MWC plaats. LG is één van de aanwezigen op de grootste smartphonebeurs van Europa. Wat de Koreaanse smartphonemaker voor ons in petto heeft, is nog een verrassing. LG-topman Cho Sung-jin liet onlangs doorschemeren dat het mogelijk geen nieuw toptoestel introduceert op de beurs. Hij zei dat LG nieuwe smartphones onthult “wanneer dat nodig is” en zich daarbij niet laat verleiden door concurrenten.

‘Nieuwe variant LG V30 op komst’

Ook zinspeelde Sung-jin erop dat we dat we komend jaar meerdere nieuwe varianten van reeds bestaande toestellen te zien krijgen. Het ziet er naar uit dat de fabrikant daad bij woord voegt. Ingewijden vertellen tegenover ETnews dat LG hier een nieuwe variant van de LG V30 presenteert. Deze gaat door het leven als de LG V30s. Volgens hen krijgt deze een prijskaartje dat net boven de 1 miljoen won ligt, omgerekend zo’n 750 euro. Daarmee is hij  een stukgoedkoper dan concurrenten als de iPhone X en Samsung Galaxy Note 8.

Wat is het verschil tussen de LG V30 en LG V30s? Volgens de anonieme bronnen die ETnews noemt krijgt de nieuwe variant 256 GB intern geheugen, vier keer zo veel als zijn voorganger die genoegen moest nemen met 64 GB. Daarnaast wordt hij uitgerust met een feature die LG Lens heet. Volgens de tipgevers betekent dit dat de camera kunstmatige intelligentie krijgt. Deze kun je naar verluidt vergelijken met Bixby Vision, die je wellicht kent van Samsungs vlaggenschepen. Daarmee kun je zoekopdrachten uitvoeren, tekstfragmenten vertalen, informatie opvragen op basis van jouw locatie en online shoppen door de camera te gebruiken. De overige specificaties zijn vermoedelijk identiek aan zijn voorloper.

Beschikbaarheid

De bronnen zeggen dat de LG V30s vanaf 9 maart verkrijgbaar is in thuisland Zuid-Korea. Van een eventuele internationale release weten ze niets. Een woordvoerder van LG laat tegenover ETnews weten dat LG haar best doet om “nieuwe producten te onthullen die de behoeften van onze klanten weerspiegelen”. De vraag of de LG V30s daadwerkelijk bestaat wilde hij niet beantwoorden. LG heeft nog niet bekend gemaakt of en wanneer ze een persconferentie houdt op het MWC.

(Via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden